- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Steam Deck
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petaki
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 2008. júliusában vásárolt CORSAIR TX650 típusú tápegységem ezzel a konfiggal:
Alaplap: Gigabyte GA-EP45T-Extreme (2008. júliusi)
Processzor: Intel Core 2 Quad Q9450, 2,6 GHz (2008. júliusi)
VGA: GIGABYTE GV-N460OC-1GI GTX460 1GB PCIE (2010. augusztusi)Szeretnék segítséget kérni, mert kb. 2-3 hete előjött egy probléma, hogy időnként megfagy a kép és ilyenkor az egér kurzor nagyobb "ugrásokkal" mozog előre, majd végül vagy újraindul vagy teljesen kifagy és resetelni kell. Eleinte kb. napi egyszer jött elő, de azóta egyre gyakoribb kb. óránként.
Megpróbáltam teljesen újratelepíteni a rendszert (másik VGA driverrel is), de hiába, mert folyamatosan kifagyott. Ezért tegnap beteszteltem egy ASUS HD4870 videokártyával is, amivel meg renderelési hibák jöttek elő például a Firefox által megjelenített weboldalaknál szétcsúsztak a betűk, illetve terhelés alatt egy ciripelő/sistergő hangot hallottam a gépből. Eddig meggyőződésem volt, hogy a VGA a hibás, de ezek után a táp is gyanús lett.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- FSP Hydro G PRO 850W 80+Gold
- AKCIÓ! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális ÚJSZERŰ Deepcool PX1200G 1200W 80 PLUS Gold
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest