Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
simpley
őstag
válasz
donjohnson #190 üzenetére
vagy ami egyszerűbb, kérsz egy számcserét, ami ilyen esetben teljesen ingyenes.
az újat pedig nem adod meg sehol, hanem veszel egy kártyás sim-et amin a rendeléseidet bonyolítod -
simpley
őstag
nyilván ha ilyen visszahívós szarság az a jobbik eset. De ha pl bank nevében keresnek valakit vagy akármi az már nagyon nem.. De gondolom ha valakit csőbe húznak csak a szolgáltatót keresi meg a hatóság, ők meg kiadják a hívásnaplót amiben jó eséllyel nem fognak szerepelni ezek a hívások, nem?
-
simpley
őstag
válasz
RoyalAirForc #171 üzenetére
kikértem, meg elvileg letiltották a roamingot bár nem tudom annak mi értelme
-
simpley
őstag
Nos hát.. Lehet engem is megtaláltak. Már 6x kerestek rá a számomra a kihivott.hu-n, továbbá egy idős néni visszahívott nem fogadott hívásra hivatkozva..
Amúgy ha valakit megkárosítanak a nevemben, a telefonszámom felhasználásával azt hogyan tudják ellenőrízni honnét ered pl egy sms vagy hívás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest