- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
Aktív témák
-
Gregorius
őstag
válasz
-=Ghost=- #25 üzenetére
Nem, sajna a ''megint programot csináltak nekem péntek délután, eltartott szombat estig és ezért úgy szeretem őket'' eset következett be.
Lehet, hogy az lesz, hogy az egészből kiműtöm az elektronikát (csak két csavar tartja a helyén, a csatlakozók, ledek, etc is könnyen kivehetők), aztán kap az egész egy új dobozt. Csak kérdés, hogy honnan lehetne alapanyagot beszerezni, esetleg méretre vágni? (ugyanez a rézlap-berakás megoldásra is)
DTK már megfordult nálam, pár helyen bizonytalan volt a cucc (alaplapi vezérlőben és bővítőkártyában egyaránt), gondolom nem egészen ''szabvány'' az USB vezérlője. Különben azt vettem volna.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GTA V
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest