Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Otthoni időjárás-állomás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Az enyém is 1-1,2MB/sec környékén mozog, de az újak között vannak ~6mb/secesek.
-
Zoltán
őstag
Mindenkinek köszi a segítséget!
-
-
Zoltán
őstag
válasz
Sixkiller6 #9 üzenetére
Köszi, figyelek majd rá, hogy bootolni lehessen róla. Bár nekem nem erre kell, illetve csak 256Mb-ost vennék. Miért lényeges, hogy 1-es vagy 2 -es szabvány? Csak a sebesség miatt? Az alaplapomon csak régebbi Usb van, nem gond?
-
Sixkiller6
őstag
-
Zoltán
őstag
Köszi. Ha tehát win98-as gépre vinném at adatokat, akkor jó eséllyel meg vagyok lőve, mert a drivert is vihetem magammal :)
Én meg azt hittem, hogy csak rádugom az usb-re oszt' jóvan'.
Lehet, hogy így nem is éri meg. Bár 256 Mb-osra gondoltam. A különböző tipusú flesh driveok azért kompatibilisek gondolom, tehát ha az XP egyiket felismeri, akkor a másikat is, ugye?
Ja, még egy: ezek más néven Pendrive-ok?
Köszi. -
Keitaro
addikt
[L]http://www.asbis.hu/products/index/usb.cfm[/L]
Ez egész jónak nézett ki, de sok jó van. Pl az a kis kék csak nem jut eszembe a neve :F -
Zoltán
őstag
Szasztok!
Tehát kellene egy kis infó ezekről. Minden gép felismeri-e ezeket, vagy kell drivert telepíteni hozzá? Mert csak úgy lenne értelme, hoyg azt a néhányszám mega adatot bárhová tudjam hurcolni ahol van usb csatlakozó, az meg ma már mindenhol van. Illetve milyen márkát érdemes venni? Én a kisfloppy és a cd-író kiváltására venném.
Köszi.
Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- LEGO klub
- Apple iPhone 17 - alap
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WQ650-W Monitor
- LG UltraWide 34WQ500-B Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest