Aktív témák
-
Kobe
veterán
nekem sokáig nem ismerte fel a vinyót, így nem is tudtam rá wint telepiteni
amikor bootol a gép, nyomni kell egy del t és belépsz biosba :)
ott vmelyik menupontban van egy olyasmi hogy sata mode - az asszem alapba raiden van sata vinyoknál, de ezt ide re állitva mukodott nálam és telepiteni is tudtam rá....ha nem megy nézz utána, van kulon ilyen topik -
Daniel
tag
Sziasztok!
Adott: P4 2.8 Ghz HT, alaplap: ASUS P4S800D
A gepben benne egy 80Gigas Western Digital WD800JD SATA HD.
A problema a kovetkezo: a gep felismeri siman a HD, minden jo es ok, de amikor telepiteni szeretnem az XP-t (win xp sp-1), akkor nem ismeri fel a HD-t.
Meg akkor sem amikor nyomok egy F6-ot hogy installajam a SCSI, RAID Third Party Device-t.
Letoltottem a Western Digital webjerol a SCSI, Serial ATA, SIIG Serial ATA drivereket, felraktam floppyra es amikor ujra probalom a telepitest es nyomok egy F6-ot, utana kijelolom a drivert, akkor felismeri, es amint enter-t nyomok hogy folytassam a telepitest, ujfent nem ismeri fel a HD-t, es a telepites megszakad.
Kerlek bennetek hogy segitsetek!
Koszonom,
Aktív témák
- Kingston KC3000 1TB M2 NVMe - 7000/6000 MB/s - 100/100 - Garancia
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest