- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berzso
tag
Sziasztok Mindenkinek!
Van-e valakinek tapasztalata a UPC mobillal kapcsolatban? Gondolkozok (félve hogy átvinném a mobilomat. 200 éve T-nél vagyok, de ma olyan árat mondtak a korlátlan beszélgetésre, hogy kiverte a biztosítékot!
Ha jól tudom a UPC a Voda hálózatát használja... és ha igaz a hír nincs 4G, sem rooming.... ha ez így van, elég furcsa! Várom a válaszaitokat, köszönettel -
Berzso
tag
Hali mindenkinek, premium csomagom van - Spiler2 rendben! Viszont miért nem találom a Horizon Go-ban? Valakinek megy ott is? Köszi
-
Berzso
tag
Urak üdv! Pár nappal, pár héttel ezelőtt belinkeltetek egy cikket, hogy 2019 októbertől már nem lehet szerződni új UPC mobilra (kerestem, de nem találtam sajnos). És még azt is tartalmazta a cikk, hogy akiknek van még hűségidejük, nekik természetesen a hűségidő végéig marad, akiknek pedig lejár - választhatnak az éppen aktuális Vodás mobil csomagok közül. Valakinek ezzel kapcsolatban van infója? Illetve az megállja a helyét, hogy akinek lejárt a hűségideje, azt követően sem emelheti a UPC a havidíját (ezt valahol olvastam, bár ez hülyeségnek tűnik)? Köszönettel!
-
Berzso
tag
Urak, a HorizonGo alkalmazás már nem elérhető..... Ti sem tudtok belépni a régi HorizonGo user-el a https://www.virginmediatv.ie/en/tv/now-on-tv.html -ba?? Ezt dobja a HorizonGo helyett.....
-
Berzso
tag
Sziasztok,
Átmentem a 300/20 Mbps sebességű net csomagba. A letöltésem gyakorlatilag semmit nem emelkedett az előző csomagban mért 80 Mbps sebességhez képest, a feltöltésnél megvan a 20 Mbps.... Beszéltem az ügyfélszolgálattal és a szokásos - Router reset, újraindítás varázsmegoldást tanácsolták! Azt már természetesen megcsináltam és semmi sem változott! Majd közölték velem, hogy cseréljem le az UTP kábeleket Cat6-ra, mert Cat5-ösön soha nem fog gyorsabb lenni a letöltés. Kérdésem az lenne, hogy ez mennyire állja meg a helyét?[ Szerkesztve ]
-
Berzso
tag
Köszönöm a hozzászólásokat! Elég régi a házban az UTP kábelezés, fast ethernetet nem használok egyébként. Akkor az lehet a gond, mert Cat5 kábelek mennek a falban.... Azért megpróbálom majd közvetlenül a routerből - Cat 5e vagy Cat6 kábellel, hogy milyen értéket mérek!
-
Berzso
tag
Sziasztok, most élesítettem a VTV-t. Asztali windows alatt a lejátszás bármelyik csatorna nézése közben pár sec után megáll és ezt az üzenetet kapom: Videó lejátszási hiba. Kérjük, próbáld újra később (WT1809) Próbáltam Chrome és Firefox-al is
Android alatt működik.
A másik gond, hogy a saját csatornáim hozzáadása után nem látom ezt a listát android alatt. Sokat szidtuk a Horizon-t, de úgy látszik ez a borzalom azon is túltesz. Tudom, hogy nem régen idult a VTV, de tényleg elképesztő, hogy a XXI. században nem lehet megoldani egy ilyen egyszerű dolgot.
Van valakinek ezzel kapcsolatban pozitív tapasztalata? -
Berzso
tag
válasz Amazonas #111530 üzenetére
Csatlakozok, hogy ez így 2021-ben elkeserítő! Hiába írják, hogy "Személyi számítógépen Microsoft Windows 10 operációs rendszeren Google Chrome (90-es vagy attól újabb verzió), Microsoft Edge (90-es vagy attól újabb verzió), vagy Firefox (89-es vagy attól újabb verzió) típusú böngészővel támogatott a használat" Próbáltam mindegyikkel és 10 esetből max. 2 sikeres. Véleményetek szerint ez ennyit tud - mármint a VodafoneTV nézése computeren- vagy még talán javítanak rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Motoros topic
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Keresek-Hegel H390
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Dell WD15 USB-C dokkoló + 130W tápegység
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Sony Bravia KD-65XE8505 smart Android, 164cm, wifi, Hdr, Uhd, gyönyörű kép szép színek
- Xiaomi TV A Pro 43 2025 - 4K QLED HDR10 GOOGLE TV
- Honor Magic 5 Lite, 256GB, Kártyafüggetlen, Garipapírral
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest