Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Watercolour
aktív tag
válasz
ArthurShelby #72115 üzenetére
A UPCnél Dual Stack Lite implementáció van, tehát ha valakinél ezt bekapcsolják (köznyelven "átteszik IPv6-ra"), akkor a HGW natív IPv6 kapcsolatot kap a szolgáltató felé, és az IPv4 forgalom IPv6 csomagokba kódolva utazik a HGW és a UPC LSN-je között.
Tehát igen, ha valakinek van UPC-nél van IPv6 címe, akkor szükségszerűen NAT-olva lesz az IPv4. Fordítva tapasztalatom szerint ez nem feltétlen igaz, láttam olyan UPC business előfizetést, ahol nem volt IPv6, viszont mégis NAT-olva volt az IPv4. Az okát nem tudom, különösebben nem foglalkoztam vele.
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- Magisk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest