-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
kezo0
addikt
Két Cisco boxom volt, anyámnál most is van még egy példány. Kikapcsolva sem tudott soha két különböző csatornát egyidejűleg rögzíteni. Nálam pl. az volt beállítva a menüjében, hogy minden felvétel elejére és végére még tegyen rá extra 5 percet a felvételi időzítéshez képest. Tehát ha egy műsor, amit rögzíteni akartam, az EPG szerint 18.00-tól 19.30-ig tartott, akkor a rögzítés már 17.55-kor elindult, és 19.35-ig ment a felvétel. Ha netán időzítettem egy másik műsor felvételét is, ami 19.35-kor kezdődött (tehát a két műsor nem fedte egymást), azt már egyáltalán nem vette fel a box, mivel ennek a második rögzítésnek már 19.30-kor el kellett volna indulnia, de ugye akkor még épp tartott az elsőnek beállított rögzítés. És a második rögzítés ilyenkor már akkor sem indult el, amikor az első ténylegesen befejeződött! Ennyire buta volt a Cisco szoftvere, szívtam is emiatt sokat vele.
(És igen, egyedül akkor tudott két párhuzamos műsort felvenni, amikor a kettő közül az egyiket nézted is – legalábbis azt hiszem, hogy így volt, mert nekem nem életszerű, hogy felvegyek valamit, amit épp tudok „élőben” is nézni, ezért ezt nem is próbáltam ki soha.)
Aktív témák
- Autós topik
- RAM topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Facebook és Messenger
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest