- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
Amik problémák előjöttek azt mind leírtam. Talán a kamerával kapcsolatban annyi, hogy ha nem közelre, hanem távolra fotózok, akkor nem lehet normálisan belőni a fókuszt.
Automatán a kép bal része homályos lesz (függőleges helyzetben a kép teteje), ha manuálisan oda fókuszálok, akkor meg a másik oldalon nem lesz teljesen éles. Vagy 5-6 kamera appot próbáltam, ugyan ez volt mindegyikkel.
A gps pontos,nem dobál, de még "csak" autóban próbáltam. Talán holnap jut időm ingress-re, ennél kiderül milyen pontos
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Meggyi001