Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zöldbéka #1684 üzenetére
Katt a képre a nagyobb változatért! Be tudod azt is állítani a beállításokban, hogy ha új üzenet kapsz, kapjál róla emailt, így nem kell mindig nézegetni, csak ha üzeneted jött konkrétan.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Más, mindenkinek szól: Kikerült a "téma tudnivalók" leírás a jobb felső sarokban, aki még nem olvasta el, most pótolhatja! És a közeljövőben elkészül a "Téma összefoglaló" is, a nulladik hozzászólás, amit ha lenyitunk, értékes információk lesznek benne összegyűjtve a telefonról, és a tapasztalatokról. Ezt azoknak írom, akik esetleg még nem tudják, hogy mi is az. Sajnos még kevesen vagyunk, de minden valamirevaló topicnak van összefoglalója, hát itt is lesz. Készülőben van, majd szólok.
-
Zöldbéka
tag
Vakóban nem tudom hol van az üzim!
Help me!!! -
Zöldbéka
tag
-
válasz
Zöldbéka #1679 üzenetére
Igen,nem ártott volna egy 32-es ja. Nem lehet "házilag" bővíteni. Nekem még sosem telt be, de hát ízlések és pofonok. Mivel raknád tele? Filmekkel, zenével, fényképekkel/felvett videókkal? Ha az utóbbiakkal, azokat még inkább időben másold a pc-re, így marad helyed. Vagy használj OTG pendriveot vagy OTG kábelt pendrive-al, külső vinyót, stb.
-
Zöldbéka
tag
Még egy a telóról!
Csak a Prohardver oldalra van a Rios nevű nem tudom micsoda! És olvasni mindent tudok, látom, csak reagálni, vagyis írni nem tudok rá! Csak a laptopomon müködik erre az írás!
Van egy okoska ismerősöm aki otthon van a szgépekben, majd elmegyek hozzá és meg kérdezem, hogy hallott-e ilyenről már!
Mert a múlt héten a nagy gépem vacakolt, nem hagyta magát ki kapcsolni, mindíg újra indult!
És arra azt mondta hogy MS sz.ra, majd jön egy frissités és megoldódik!
Igaza lett és olyan 3 nap múlva minden okés lett! -
Zöldbéka
tag
Kérdés!
ROM-t nem lehet ilyen kész gépeken házilag bőviteni????/már annak aki ért ilyenhez/
Szerintem ki fogom nőni, és én 2 szimmel vagyok, alájuk már meg nem fér a ROM kártya!Olyan jó kis gép pedig. és már meg szoktam, csak sztem nem ártott volna egy kicsit bővebb tárhely bele!/min 32 Gb/
-
Zöldbéka
tag
A telefonom nagyon f...a, semmi kifogásom, és gondom nincsen vele, csak a fenn emlitett, hogy az a gennyes Rios rá van telepedve! És november 7-9-ig lesz valami akció remélem utána leveszik azok akik ezt csinálták vele!
Nagyon gyors, a réginél mindig várni kellett mindenre ha neteztem, ez mint a villám!
Jó az aksija is, éppen most tartok 4 napnál, és nagyon sokat használtam a wifin is, és ennek ellenére bírja mint krisztus a szidást!
Röviden ennyi, bár utólag nem bánnám ha több lenne benne a RAM, de nekem a feltelepitett programok után van még 8 Gb-om!
Egyenlőre az én dolgaimra elég, de nem lehet tudni mit hoz a jövő!
Szóval!!
-
Zöldbéka
tag
válasz
Zöldbéka #1674 üzenetére
Ja és ezzel a Rios-sal olvastam valamit ami nov.első hetéig tart, tehát nem tudom honnan és mivel, de a laptopomat csak a Defender védi és ott nicsen ez a szarság!
Na befejeztem a tökölést, úgysem tudok semmit sem csinálni!
Más minden működik mind a két teló és asztali gépen!/levelezés is/
Hát tényleg ezek ilyen kéretlen, agresszív,/bár nem csinál semmit/ szarságok, na majd lesz valahogyan!
Ne haragudj tényleg ha meg sértettelek volna benneteket, nincsen, meg nem is volt szándékomban! -
Zöldbéka
tag
válasz
Zöldbéka #1673 üzenetére
Feltettem a 360 Securityt és a helyzet változatlan!
De még csak most próbáltam az egyetlen topikon irogatni és nemlehet!
Fenn van az Adblock, és most azon gondolkozom, hogy leszedem hátha!
De nem voltak nekem nagyíon reklámaim sem, és ezen a gépen még pikáns felnőtt oldalak sem voltak látogatva!
Az anyám meg nem is ért ehhez a technikához!
Leveszem az Adblockot, hátha! -
Zöldbéka
tag
válasz
Zöldbéka #1671 üzenetére
Fel tettem az Adbolck cuccot, de semmi!
Én a telómon ésaz asztali gépemen is az Avast védelmet használom!
Nekem az Avg nem jön be, nem szeretem!
És az avastot írták mindenhol!
És a 360 security volt nekem is egy darabig, de nagyon laza szerintem!
És változatlanul nem tudom mi a túró lehet itten
A nagy gépen meg a telón!
De mondom mégegíyszer minden műkszik mind a 2 gépen csak itt ezek nem! -
Zöldbéka
tag
Na most meg a telón olvastam amit irtál, de itt a laptopon nem jelent meg!
Fel teszem amit mondtál, és lássuk!
Nem akartalakmeg sérteni, de meg kérdeztem bocsi!
Na teszem akkor a cuccokat!! -
válasz
Zöldbéka #1669 üzenetére
Hogy lenne a mi kezünk? Ejjj....Sztem valami vírust vagy spam izét bekaphattál, másra nem tudok gondolni, vagy az avira nem jól mükszik esetleg. Nálam minden rendben van. Ha Chrome alól böngészel, tedd fel ezeket is:
Én Win 10 Pro alatt most ezt használom: 360 Total Security Firefox-ra is vannak hasonló reklám blokkolók.
Szóval ez nem mi művünk, és nem tudjuk, hogy most mi van a gépeddel sajnos, hogy miért dobálja be neked azokat a sz@rokat. De reméljük, hamar magjavul.
-
Zöldbéka
tag
Csak a laptopon tudok írni, sehol máshol nem/teló,asztali gép/ csak az a szar iromány amit írtam az jelenik meg akkor és valahova be kellene lépni, de én már arra sem emlékszem milyen néven, vagy hogyan regisztráltam id is!
Megáll az eszem,ebben nem a Ti kezetek van ugye??
Mert ha igen, akkor szóljatok és nem kinlódok! -
Zöldbéka
tag
Megvan a telómon a topik, csak ami a nagy gépemen van itt is be jön ha írni akarok az a hogy "írjuk át a jövőt a 10 születés napunkon" cimű mutatvány és abba pedig nem tudok belépni, ugyanis ahogyan írni akarnék és kattintok az új/válasz helyre, a fent emlitett duma meg szinek ugranak be, de belépni nem tudok!
Mi a szar ez??
Ja és a telón, hogy kell a topikot elmenteni, hogy azonnal meg jelenhessen!
Választ kérek!csatlakozz az ITSH10 INNOVÁTORAIHOZ
MI FENE EZ??
EZ ZÁR MINDENT!!NEM ENGED IRNI a topikon!!
-
válasz
Zöldbéka #1666 üzenetére
Lehet hogy most kicsit elbeszéltünk egymás mellett, vagyis nem ugyanarról beszélünk. Te olyan appra gondolsz mint a tapatalk vagy az xda appja, ami web felület nélkül , csak magát a fórumot/topicot jeleníti meg, vagy olyanra, amit legtöbben használunk, hogy böngésző alul (pl chrome) nézzük/írunk a topic-okba.
A fent említett alkalmazások azt hiszem amúgy sem támogatják a rios motorját.
Én így használom telefonról a topic-ot chrome alól, gondolom más is:
-
Zöldbéka
tag
Nem tudok az asztali gépeben belépni a topikba!!
Valami RIOS:belépés-t kellene először csinálni, de nemlehet hiába kisérletezek!
Azt sem tudom mi az, de ott röhög, és valami 10 születésnapi innovációrol irkál!!
Mi ez virus vagy mi aq ranc??
Mert van virus védelmem a nagy gépemen is az Avast van fenn, meg a telómon is!
Nem igazán szeretem az AVG-tmertolyan körülménye kinyiffantani ha úgy akarom, és nem is olyan jól fogdossaacuccokat mintmondják!
Nekem az Avast tökre jó, és androidra is a legújjabb, állitólag veri a többit, bár még nem fogott nálam!
Szóval nem tudok topikolni az asztali gépemen, ez a lényeg, és már erre a Ulefona topikra is a RIOS jelenik meg!
Ha tudja valaki mi ez akkor írja mármeg!
Remélem nem virus, mert mást azt tudokcsinálni a nagy gépemen, itt csak a LapTop megy most!
Köszi előre is! -
Zöldbéka
tag
Nem tudok a Mobil aréna topikon belépni, és az új regisztráció sem műkszik!
És az a másik gépemen van, de nekem meghalt nagyon úgy látom!
Ha tudtok akkor csináljatok már valamit!!!
Ott is beszélgettem! -
bloggiold
tag
Tegnap én is próbáltam 5.1-ről felrakni a 6-os androidot a gyártó leírás szerint [link], win 10 alatt. Természetesen nem ment pedig még videós segítség is van az Ulefone oldalán. Csak az SP Flash Tool exe Windows v5.1604.00.000 verzióval ment ahogy Meggyi001 is írta mint utóbb megtaláltam itt [link]
-
zitrone88
aktív tag
köszönöm mindenkinek
-
válasz
Keeperv85 #1656 üzenetére
Egyszer az én javaslatomra azt lett választva. (Gondoltam ha már nincs kijelző, és ha az visszajön esetleg, akkor a többi kisebb gond lesz) Ja, akkor elszállt az imei.
Keeperv kolléga leírása mellé még itt van ez is, tartaléknak: [link]
(#1655) zitrone88: Vissza lehet csinálni, ne izgulj. Kis munka, de meglesz az.
-
zitrone88
aktív tag
megneztem, konkretan nincs imei szamom
-
zitrone88
aktív tag
Hát.. Megy, de betettem a sim kartyat, es nincs halozat, keri a pi t, felismeri, hogy telenor, de nem csatlakozik fel. egy helyen lattam ilyet kiirva, hogy ervenytelen imei... erre valami otlet? elegge riaszto ez, hogy ervenytelen imei
meg a vegen kiderul, hogy en csesztem el kozben... (rom telepitesnel volt egy olyan probalkozas, hogy format all, remelem nem az torolte ki az imeit vagy ilyesmi)
-
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Keeperv85 #1650 üzenetére
Nem mondtam én, hogy az a recovery, azt mondtam, a recoveryS menü
Viszont a következő a helyzet: próbaképp ismét feltettem töltőre, mert ugye tegnap nem vette a töltést. És lássatok csodát, elkezdett tölteni... -.- Valamiért annyira leszívódott az akksi, hogy nem kapcsolt be, és még a töltést sem vette. Gondolom szarakodtam vele annyit a gépen a romok telepítgetésével, hogy kapott annyi cekaszt, hogy a normál hálózati töltőn meginduljon belé az életenergia, és műküdik, hogy rohadna ketté..... Értem ezt úgy, hogy hála istennek, de basszus már.. Erre így nem gondoltam volna.. Hiszen az volt az első ötletem, hogy lemerült, fel is tettem töltőre, próbáltam bekapcsolni is, meg minden, és semmi, nem vette a töltést. És most itt vagyunk. De azért nem értem, hogy tudott így kisülni, hogy azt a menüt még bírta, a töltést meg nem vette egyből, mert ott volt a polcon, egyik pillanatban még használtam 30%-on, rá egy órára kb meg ez volt.. Hát mindegy, legalább újra van telepítve (tökfölöslegesen)
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Meggyi001 #1647 üzenetére
Megpróbálom majd azt a facebook oldalt
Előjön mindig az a menü, ha szeretném, de semmi nem indul el. Három lehetőség van, a recovery, fasboot és normal, de ezt tudjátok. Bármelyikre megyek, a végeredmény egy látszólag kikapcsolt telefon (azért mondom, hogy látszólag, mert ki tudja..). Aztán se kép se hang, se fény, se reakció a gombokra, csak és kizárólag a recoverys menü jön be (HA! lenyomom a billkombót). Ott bármit választok, azonnal kikapcsol, nem gondolkodik semmit, leokézom, és elsötétül.
-
válasz
ubiessuni #1643 üzenetére
Megy már a flash is, csak utána nincs kép. Viszont a recovery választó menünél van kép, tehát a kijelző elvileg jó...
zitrone88: a 180 nap utánit így fordítja a google:
"- 180 nap után a szállítás időpontja
feltételek: Amikor visszakerülne a hibás elemet továbbítani fogják a gyári javításra vagy cserére. A szállítási költség mindkét irányban fogja fedezni az ügyfelek.
Részlet: Ha az elem meghibásodik után 180 nappal a szállítás időpontja, nem javasoljuk ügyfelek vissza a termékek, mint a garancia lejárt, de az ügyfelek még mindig engedélyezett, hogy elküldi a készüléket vissza hozzánk, amíg a termék még mindig értékesítés. Mi segít továbbítása a tételt, hogy a gyártó a javítás vagy csere után a termék megérkezik a raktárba, a szállítási költség mindkét irányban le kell fedni az ügyfelek. Bármilyen felmerülő költségeket a folyamat során lesz vásárló költségére is. Az értékcsökkenés díjak és / vagy kezelési költség szükséges a csere."Ha ez az, esetleg ide is írhatnál nekik: [link]
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Meggyi001 #1638 üzenetére
Igen, bin fájl a helyén természetesen.
Továbbra is semmi, a needromost tudtam telepíteni, de lószar... Meg se nyikkan. Tök fekete, nem csinál semmit. power+hang fel gombokkal el tudom indítani a menüt, de onnan akármit választok, ugyanolyan állapotba kerül, mintha ki lenne kapcsolva, és nem reagál csak a bekapcsológombra.. A hangerő le gombbal, mikor még jó volt, előjött még egy menü, full kínai, most az sem, csak az a recovery cucc.. Nem értem, semmi logikát nem látok ebben... De rettenetesen csalódott vagyok, mert imádom ezt a telót, és semmi előjele nem volt ennek az egésznek, meg vagyok lőve... -
válasz
zitrone88 #1635 üzenetére
Needrom oldalon is van fent cucc hozzá, de itt a hivatalos oldal, igen ugyanúgy kell flesselni, de most próbáld csak simán "download" módban.
(#1622) peter077: Itt a hivatalos vcom driver telepítés leírás, gondolom már nézted!?
-
A másik topikban is feltette a kérdést:
Az én válaszom
Az ő válasza erreDe sokat nem jutottunk előre. Fene tudja mi lehet a gond...Srácok, további ötletek?
(#1632) zitrone88: Akkor most 5.1-el is próbáltad végül is?
-
zitrone88
aktív tag
Sziasztok,
Úgy látszik, rápiszkáltam.. Pár napja járt le a fél éves garancia (tinydeal.com), és tegnap nyúlok oda érte, hogy megnézzem, van e valami a nagyvilágban, és látom, hogy ki van kapcsolva. Azóta sem kapcsol be, csak recovery módban, de ott mindegy, mit választok, örök álomra tér ugyanúgy. Megcsináltam a flashelést, újra feltettem a recoveryt is, meg előtte a 6.0-át, meg is csinálta sikeresen, de nem kapcsol be (illetve fogalmam sincs, hogy bekapcsol e, mert a kijelzőn nincs semmi, de rec módban meg minden normálisan látszik....) Nagyon örülnék, ha valaki tudna valami okosat.. Előre is köszi!
-
válasz
Zöldbéka #1628 üzenetére
Több módja is van, a legegyszerűbb a google fiók. Amikor az egyik telefonon van G fiók, akkor a telefonszámok is a felhőnkbe tárolódnak. De a névjegyzékbe belépve van egy csomó opció is erre: importálás, exportálás, névjegyek csatolása egy fiókhoz, stb, ilyenek mindig vannak ott....kell kicsit próbálkozni
-
Zöldbéka
tag
Topik Társaim!
Ki tudná nekem meg mondani, hogy ha másik telóra át akarnám a Power-ről másolni a benne lévő teló számokat, azt hogyan kell csinálni!
Mert a régi Lenovo 6000-en magamtól rá jöttem amikor erre raktam át, de itt nem boldogulok!
Nem akarom eladni, csak kíváncsi vagyok, mert én kis kiváncsinak születtem!
Köszi ha valaki tudja, és én is érteném ha le írja nekem! -
Harmadik napot kezdem, már csak 36%, 6 óra 30 perc sot.
-
válasz
HuaweiU8500 #1625 üzenetére
Pedig nappal nincs minimumon, csak éjjel. Nappal úgy állítom be, hogy normális látható legyen. Nem szeretem ha sötét, azt nem látok semmit. Most van 50%-on, két nap és négy óra harminc perc sot.
-
válasz
peter077 #1618 üzenetére
Szóval, nem szabad feladni, másnak is ment,neked is fog. Ennyi a segítségem
Na, de most fordítsuk komolyra a szót. Nekem Windows 7/32 biten és Windows 10 Pro/64 biten is működik, látja a telefont, tudok vele/rá flesselni.
Ez a TWRP recovery biztos hogy jó a 07.18-ai romra, de ezt sztem nem lehet például flashify felnyomni, de megpróbálhatod. Valahol mintha azt olvastam volna, hogy ezeket csak a flash progival lehet felrakni.
Először próbálj meg jó drivert felrakni, vagy a meglévőt kicserélni. Driver1, Driver2. Ha nem megy az auto install, kézzel/manuálisan kell feltedd.
Erről itt találhatsz videó segítséget:
How to correctly install Mediatek MT65xx Preloader VCOM driver on Windows 10 (64 bit)
How To Install Usb MTK Mtk65xx preloader On Windows 7 64bit 32bit Tutorial
Tehát vagy sikeresen felteszed a TWRP recovery-t magában és utána tudod flesselni a Supersu-t 2.78 update, vagy a Needrom oldaláról letöltöd ezt: [link], ez egy 07.18.-ai rom, amiben már eleve benne van a TWRP + Root. Ezt a romot ahogy így van vagy flesseled, és akkor ugrik mindened, lesz egy tiszta romod, vagy beállítod neki a scatter file betöltése után, hogy csak a recovery-t flesselje fel. Ennek az utolsó megoldásnak mindenképp működnie kell, 1 hete csináltam én is, mikor megjött a kicserélt telefonom.
Ezzel flesselj, nálam is működött: SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1552.00.000
Csak csináld, ügyes légy, menni fog ez! Majd írj, hogy mi van.
-
peter077
aktív tag
Sziasztok!
Még mindig keresek bp-i, esetleg környéki vagy Szentes vonzáskörzetében élő homo sapienst, aki segítene a twrp-t feltenni, sajnos a teló még mindig nincs root-olva és nagy szükségem lenne rá.Ugyanitt kézrátétellel pénztárca nyitást vállalok!
-
whisky71
tag
Ha valakit érdekel, Gearbest-en van kék, EU-stockos... Már ha nem írták el...
-
válasz
Zöldbéka #1605 üzenetére
Valahol olvastam, hogy a linux alapú rendszerekre nincs vírus, de azóta lehet már van, nem tudom. Mindenesetre nemrég a play-en több hétig volt egy olyan játék, amit két srác megbuherált, (benne volt a hírekben is) és sok-sok telefont "megfertőzött". A haverom fiának a telefonját is, és azt írták, hogy nem lehet leszedni, csak rom újra rakással. Ez igaz is volt, nem is tudtam leszedni, mert folyamatosan magától bekapcsolta a wifit meg a mobilnetet, úgy hogy hozzá sem nyúltam, csak néztem, mit csinál. És töltött le ezerrel mindent, úgy lelassítva a telefont, hogy semmit nem tudtál csinálni vele. Próbáltam titanium backuppal törölni róla a sok sz@rt, de mire végeztem volna vele, megint letöltött mindent, és csak töltött-töltött...szóval csak a rom flash segített rajta. Ezért gyanakszom, hogy mintha már lennének valami kéretlen "vírusnak" titulált dolgok androidra is. Én mondjuk semmit nem használok. De több helyen olvastam, hogy valakiknek volt valami mindig felugró reklám cuccuk, amit az avg megfogott, de ugy ezekből is sok van, talán az avg-t javaslom. Ilyen Clean mastert meg társait nem javaslom.
Töltés: akkor töltöd amikor akarod. De ha jót is akarsz az akksinak, akkor megvárod míg szépen lemerül 5-15 % -ra, és úgy akkor már a másnapot nem bírja ki elvileg, vagyis neccesen. Nálam be volt állva a régi 3 naponkénti töltésre, harmadik nap estére mindig szépen le is merült kb 10 %-ra. Nálad is be fog állni.
Vírusirtók: [link]
(#1609) tatita : Nálam is folyamatos adatkapcsolat és szinkronizálás van mind állat, megy itt is minden. Amúgy a régivel 3 nap és 6-7 óra szokott lenni.
(#1612) tatita : Ahha...lehet az is szipkázza kicsit
-
-
Zöldbéka
tag
Én is ennek az ábrácskának a segitségével próbálkoztam, és csak annyi eredmény lett, hogy ki lett kapcsolva a Tv, be már nem és más semmi sem!Ja és kell egy táviránytó a settop boxhoz, ami a rendes Tv csatornákat üzemelteti, és kell egy ami be kapcsolja a TV-t, és utána átállitom a másik csatornákat is adó stboxra!
A mellékelt ábrácskában szereplő dolgok nem mőködnek, csak a ki gomb!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Medence topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Egy óra, két rendszer
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest