Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CYX

aktív tag

válasz Hellwhatever #1 üzenetére

Nekem a 7900XT fogyasztása volt 95-105W között egy 1080p@60 + 1440p@165(FS) kombóval. Nem mondom, hogy nem csinált semmit a driver, de a 85-86 W azért nekem még mindig "kicsit" soknak tűnik. Pláne, hogy ha bármit kicsit jobban macerálok (akár legyen a Radeon Software ablaka, akkor egyből felmegy megint a 105W-os szintre is akár, de legalább tud lejebb menni.

Ha lehúzom a 1080p-s monitort, akkor megy a muri 40-50W környékén is, de amit visszadugom, újra stabil 100+ W az üresjárati fogyasztás. Szóval szerintem még kicsit korai volt kivenni a Known Issues-ból a fogyasztási gondokat.

Mindamellett ciki ez most egy kicsit, hogy pár funkció szépen el is tűnt a Radeon Softwareből. A Teljesítmény/Mérések résznél a CPU és a GPU esetén is csak a kihasználtság és az aktuális hőmérséklet látszik.

Most egy kicsit csalódás ez a driver, mert igaz hozott is, de vitt is. Szerintem nem ez lesz az AMD legjobban sikerült WHQL driver kiadása. :(

#2kokler

Freesync menet közbeni állítása semmit nem változtatott a fogyasztáson. Úgyanúgy zabálja a Wattokat.

Új hozzászólás Aktív témák