- ASUS ROG Ally
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Monitorkalibráló eszközök
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hellwhatever
üzenetére
Nekem a 7900XT fogyasztása volt 95-105W között egy 1080p@60 + 1440p@165(FS) kombóval. Nem mondom, hogy nem csinált semmit a driver, de a 85-86 W azért nekem még mindig "kicsit" soknak tűnik. Pláne, hogy ha bármit kicsit jobban macerálok (akár legyen a Radeon Software ablaka, akkor egyből felmegy megint a 105W-os szintre is akár, de legalább tud lejebb menni.
Ha lehúzom a 1080p-s monitort, akkor megy a muri 40-50W környékén is, de amit visszadugom, újra stabil 100+ W az üresjárati fogyasztás. Szóval szerintem még kicsit korai volt kivenni a Known Issues-ból a fogyasztási gondokat.
Mindamellett ciki ez most egy kicsit, hogy pár funkció szépen el is tűnt a Radeon Softwareből. A Teljesítmény/Mérések résznél a CPU és a GPU esetén is csak a kihasználtság és az aktuális hőmérséklet látszik.
Most egy kicsit csalódás ez a driver, mert igaz hozott is, de vitt is. Szerintem nem ez lesz az AMD legjobban sikerült WHQL driver kiadása.
Freesync menet közbeni állítása semmit nem változtatott a fogyasztáson. Úgyanúgy zabálja a Wattokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL LC OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi