Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
igen, a power delivery protokollal kérdi le, hogy miket tud.
A kis kütyü pd2.0 -át ír ki, nem tudom mutatna -e mást 3.0 protokollal, elvileg ugyanazt tudják csak több infót tud átadni a pd3. [link]Ez pedig a kínai 10W-ot levonó dokkon keresztül a táp
#6 dqdb
gondolom hogy a chipset. Látni dp kimenetes dokkokat is, gondolom azok másra épülnek. A legtöbb kínai dokk lehazudja az eget is és 4k 60Hz-et kínál, de általában csak 30Hz megy nekik, az is csak egy monitorral. Sajna nem tudtam szétszedni egyik rendes dokkomat sem roncsolás nélkül, így nem néztem bele.Viszont egy dual-hdmi + usb3 donglet szétszedtem, mert hibás volt gyárilag, azt meg tudom mutatni. Részletesen itt [link]
A type-c csatin nagyon sokféle mód lehet. Sok esetben lehet sima usb3.0 + video. A videó pedig lehet hdmi vagy dp. Viszont a dp-nek is lehet hdmi alternate módja, ami kicsit más. Néha lehet dp-hdmi aktív átalakító is benne. És akkor még arról nem is volt szó, hogy vajon thunderbolt módok különböznek-e. Egy nagy dokumentálatlan katyvasz az egész. Pontosabban elvileg rengeteg féle mód lehet egy type-c-ben, de a saját megvett eszközödről nem feltétlen írják le pontosan mit tud, pláne a dongleknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon
- ELADÓ - Amazon Kindle 2024 16GB Black (ÚJ, SZÁMLÁVAL)
- Macbook Pro 15" - 2019 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, 4GB Radeon - garancia (59)
- Asus Rog Thor II 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Közép Kategóriás Gamer Számítógép Újszerű Állapotban
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest