Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Epson nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Apple notebookok
- Házimozi haladó szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Valami átalakítót csak kapsz hozzá. Az ciki lenne, ha ez miatt komplett tápot kellene cserélni. Szerintem ezt a kompatibilitást illene valahogy műszakilag kezelniük.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
veterán
Az ATX 3.0, mint szabvány jó, nem csak a csatlakozóról szól, sok más fícsör is jön mellé, ennek a neten utána lehet olvasni. Ott vannak a Corsair ATX 3.0 tápjai, amire nem raktak 12VHPWR-t, hanem csak átalakítót kapsz melléjük.
Nekem volt ezzel kapcsolatban korábban is egy aggályom, hogy nem lesz ez a csati valami hosszú életű. Szerencsére AMD vonalon amúgy sincs ilyen problémám.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
veterán
Lehet, hogy hamarosan megint lesz szabvány váltás, de lehet, hogy az egész helyzetet félreértem. Vannak ezek az ATX12VO tápok, amik csak 12 voltot adnak le, minden más feszültségszintet pedig az alaplap alakít át. Lehet 5 év múlva már a userek felének ilyenje lesz otthon, de az is lehet, hogy csak az irodákban lesz ilyen, meg az energiafogyasztás szempontjából érzékeny területeken.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
veterán
Én olyan gépet akarok, amiben az 1000 wattos táptól csak az RGB 500 wattot kér.
-
veterán
válasz MasterDeeJay #2 üzenetére
A 3 x (6+2) Pcie-szel mi volt a gond? Azt miért kellett cserélni?
-
veterán
Érdekesnek tűnik. Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest