-
PROHARDVER!
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Cink_Elek
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok ha még sem akkor elnézést!Az értékeléseim egy ideje nem működnek,ezzel mit lehetne kezdeni?
Konkrétan lezajlik a kölcsönös értékelés menete de a végén a pontok nem jönnek!
Annak ellenére hogy a válasz az hogy rögzítésre került...Köszi előre is a segítséget
-
Cink_Elek
tag
válasz
Zsolesz1885 #3419 üzenetére
kitörölted a cookiet rendesen?
Bocs csak izé.... -
Cink_Elek
tag
válasz
800.henrik #3089 üzenetére
Akkor vegyél új monitort
-
Cink_Elek
tag
válasz
DonThomasino #2879 üzenetére
Az is jó lenne.
De akkor jönne a kérdés hogy minek kell egyáltalán lekorlátozni 2 megújitásra. -
Cink_Elek
tag
válasz
SUPREME7 #2875 üzenetére
supreme7 egyetértek veled!
Nem nagy hajlandóság van itt úgy látom ....
Akartam fizetni,fel is vettem a kapcsolatot ez ügyben Winner_hun-al de visszamondom.(nagyon készséges egyébként)
Fizessen a t*köm egy ruppót is ezért.
Jó lesz a belinkelt archivált hozzászólások is,nem azon fog múlni bármi is!Üdv.CE
-
Cink_Elek
tag
válasz
pepe091 #2871 üzenetére
Én személyszerint s*arok a 20 forintra....
Nekem az sms lenne a legpraktikusabb! (még ha többe is lenne...de nem nagyon érdekel senkit ahogy látom)
Egyszerű szavazást miért nem lehet csinálni?így tiszta lenne mindenkinek minden és tudnák a górék is hogy merre menjenek,mi lenne a legkifizetődöbb ha már egyszer perkálni kell.
-
Cink_Elek
tag
válasz
WhiteWalker #2865 üzenetére
Mondjuk egy "mezeinek" nevezhető emelt díjas sms már nem is jó amit mondjuk Máripiripócsról a kis kondásfiú is eltud küldeni....? (csinálj te is PP-t mert az a divat amcsiba is.Akkor "Franky" leszel te is)
Magamból kiindulva,minek csináljak PP-lehetőséget mikor belföldön még annyira nem szükségeltetik hogy keljen.Aki olyan helyen mozog,vásárol és szüksége van rá az evidens hogy legyen is neki.De nekem aki itthon fizet miért nem lehet egy "mezei",kényelmes,könnyen elintézhető,stb,stb emel díjas sms opciót létrehozni a fizetésre?? Ez oylan baromi nagy dolog amikor itt annyi eszes,vérprofi hozzáértő ember van (allítólag)?!
meg mellesleg ott is van az opciók közt csak aktiválni kéne.....
Egy szó mint száz,ha odafizetem azt a k*rva pénzt azért hogy itt legyek,akkor had fizessek már úgy ahogy nekem jó és kényelmes és had válasszak már.
1-PP.
2-SMS
3-UtalásEzen 3 fizetési móddal sztem mindenki megelégedne,megtalálná a nekivalót.(Én még az egyszerre több havi előre fizetést is preferálnám,és arra esetleg járna valami kedvezmény vissza
-
Cink_Elek
tag
válasz
WhiteWalker #2862 üzenetére
Nem csak neki nem tetszik sztem a PP-fizetés....
-
Cink_Elek
tag
válasz
Winner_hun #2821 üzenetére
Azért én értékelem hogy tegnap ilyenkor még semmi lehetőség nem volt,most meg azért van valami!
ÉN elégedett vagyok ,legalább foglalkoztak a dologgal! -
Cink_Elek
tag
válasz
Winner_hun #2816 üzenetére
A lényeg hogy legalább már van mód hogy ne bukja el az ember a hirdetésében szereplő kommenteket.(azért sokat elmond az eladóról ha kifejezik a megelégedettségüket az emberek az általa eladott vagy hirdetett szolgáltatásról) ez akár még 1-200 forintot is megér,legalább is nekem.A semminél ez is jobb!
-
Cink_Elek
tag
válasz
Bjørgersson #2782 üzenetére
Nincs gond,a következő már rutinszerüen fog menni kérdés nélkül.
(bár az értelmét nem látom) -
Cink_Elek
tag
válasz
Bjørgersson #2780 üzenetére
Én abban a szellemben voltam még mindig hogy ezért bünti jár (30 nap szünet,mint volt),nem kaptam ez ügyben felvilágosítást senkitől.(innentől kezdve ne rója fel senki hogy ezt tudnom kellett volna,gondolom ezzel más is így van,sőt tuti)
Akkor ha rákérdez az ember hogy mi van ekkor ne keljen már hülyének éreznie magát mert megkérdezte.
Nem a copy a gond hanem a felvilágositás hiánya........stimm,már tudom ,új hirdetés,másolás,feladás.Részemről megkaptam a választ,bár nem attól akitől vártam volna,de meglett!
Jó tudni hogy van ?kihez? fordulni ha kérdésed van -
Cink_Elek
tag
válasz
Bjørgersson #2773 üzenetére
Ezt senki sem érti...
-
Cink_Elek
tag
Hello!
Nem tudom itt-e kell megtenni de megteszem
Van egy olyan apró gondom hogy a hirdetésemet nem tudom meghosszabítani,holott felajánlja.
"Hírdetés nem meghosszabítható" üzenettel elutasitja.
Most ilyenkor mi a teendő?
(vagy vegyem tudomásul?)
Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest