- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
Aktív témák
-
operator10
senior tag
Jó estét ennek a ''halott'' Topicnak
Egy kis tanácsot, segítséget kérnék.Felhúztam egy UHU-t.Ubuntu és sok egyéb más disztro után.Uhu az egyetlen sajnos ami minden macere nélkül támogatja az összes ''vasamat''De sajna van egy kis gondom, ami ha jól halottam nem csak nálam fordul elő.Tehát szépen rendben felment minden.De az első újraindítás után nincs Grub
Csak error15 a rám vigyorgó szöveg
Teljesen mindegy hogy a telepítés végén az ajánlotton hagyom e az mbr ''telepítési'' helyét, vagy saját kezűleg bármi mást állítok be.Akkor is ugyanez a helyzet
Mi lenne a teendőm?Újra kellene telepítenem a grubot,Remélem nem, mert olyant még nem csinélltam
Szóval ha tud valaki segítsen légyszi.Köszi
Aktív témák
- Konteó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest