Hirdetés
Aktív témák
-
operator10
senior tag
Jó estét ennek a ''halott'' Topicnak

Egy kis tanácsot, segítséget kérnék.Felhúztam egy UHU-t.Ubuntu és sok egyéb más disztro után.Uhu az egyetlen sajnos ami minden macere nélkül támogatja az összes ''vasamat''
De sajna van egy kis gondom, ami ha jól halottam nem csak nálam fordul elő.Tehát szépen rendben felment minden.De az első újraindítás után nincs Grub
Csak error15 a rám vigyorgó szöveg
Teljesen mindegy hogy a telepítés végén az ajánlotton hagyom e az mbr ''telepítési'' helyét, vagy saját kezűleg bármi mást állítok be.Akkor is ugyanez a helyzet
Mi lenne a teendőm?Újra kellene telepítenem a grubot,Remélem nem, mert olyant még nem csinélltam
Szóval ha tud valaki segítsen légyszi.Köszi

Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konteó topic
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Riasztó topik
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Spotify
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Csak error15 a rám vigyorgó szöveg
Szóval ha tud valaki segítsen légyszi.Köszi