- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Kindle
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Melyik tápegységet vegyem?
- HDD probléma (nem adatmentés)
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
HWSW-n (hasonló nevű topic). Nem is ezért tűnik pletykaszintűnek, mert ott írták, hanem mert olyan írta, akit addig még nem láttam ott, s ő is csak egy sorban. Viszont motoszkál bennem a kisördög, mivel ezt annó az 1.0-nál megcsinálták
Idézek magamtól a HWSW-ről:
''Ez esetben a történelem megint ismétli önmagát1.0-s rc2-t nagyon szerettem, rc létére szinte teljesen stabil és gyors volt...erre kijött az rc3 ami lassú lett, s az instabilitás jelei is mutatkoztak...aztán kijött az 1.0, ahol nem ment az ADSL beállítás, s egy óra után kifagyott (nem az X, az egész cucc). Na ekkor álltam neki más linux-ot keresni.
Most az rc4 kifejezetten tetszett. Az rc5 is állítólag jó volt (azt nem próbáltam). Erre most ez''
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest