Hirdetés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
HWSW-n (hasonló nevű topic). Nem is ezért tűnik pletykaszintűnek, mert ott írták, hanem mert olyan írta, akit addig még nem láttam ott, s ő is csak egy sorban. Viszont motoszkál bennem a kisördög, mivel ezt annó az 1.0-nál megcsinálták
Idézek magamtól a HWSW-ről:
''Ez esetben a történelem megint ismétli önmagát
1.0-s rc2-t nagyon szerettem, rc létére szinte teljesen stabil és gyors volt...erre kijött az rc3 ami lassú lett, s az instabilitás jelei is mutatkoztak...aztán kijött az 1.0, ahol nem ment az ADSL beállítás, s egy óra után kifagyott (nem az X, az egész cucc). Na ekkor álltam neki más linux-ot keresni.
Most az rc4 kifejezetten tetszett. Az rc5 is állítólag jó volt (azt nem próbáltam). Erre most ez
''
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Idézek magamtól a HWSW-ről:
1.0-s rc2-t nagyon szerettem, rc létére szinte teljesen stabil és gyors volt...erre kijött az rc3 ami lassú lett, s az instabilitás jelei is mutatkoztak...aztán kijött az 1.0, ahol nem ment az ADSL beállítás, s egy óra után kifagyott (nem az X, az egész cucc). Na ekkor álltam neki más linux-ot keresni.