Új hozzászólás Aktív témák

• Bogyó bá'

nagyúr

Hahó, Sziasztok!
    Na felraktam az UHU-t, bizonyos sikerélményeim is voltak, de rengeteg megoldhatatlannak tünő csapdába futottam hirtelen:

1., Sikerült telepitenem az nVidia 41.91 drivert, és müxik! ''Füzet'' alapján :)

2., Nem tudom úgy beálliani az ''egérdrivert'', hogy az USB-s Genius görgős egerem ne csak sima kétgombos egérként müködjön: a listából az <automatikus> beállitásra igy müxik, a többi egértipussal egyikkel se megy egyáltalán sehogy se ......kéne a görgő! :(
    3., Diamond MX-400 hangkártyám chipjét helyesen detektálja, de nem müködik.
    Bootoláskor is hangkártya hibát jelez......:(
    4., Végül a legfontosabb: sehogyan se tudom feltelepiteni a Linksys WMP-11 wireless hálókártyámat, pedig erre égető szükségem lenne: ezen kapom a netet, enélkül nekem az egész linux dolog értéktelenné degradálódik....:(
    - Találtam egy leirást '' http://www.siliconvalleyccie.com/wmp11-linux.htm'' de nem sikerült ez alapján se feltelepiteni. Már a ''make config'' -nál hibát jelez, a ''make install''-nál meg az összes létező Fatal Error-t felsorolja :(((

Hogyha valaki tudna bármelyik probléma megoldásában segiteni. nagyon megköszönném. Válaszokért este tudok csak visszanézni, menni kell vissza a melóhelyre. Amúgy Linux-hoz teljesen kezdő vagyok....

Új hozzászólás Aktív témák