Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Tápos kibeszélő offtopik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Hahó, Sziasztok!
Na felraktam az UHU-t, bizonyos sikerélményeim is voltak, de rengeteg megoldhatatlannak tünő csapdába futottam hirtelen:
1., Sikerült telepitenem az nVidia 41.91 drivert, és müxik! ''Füzet'' alapján
2., Nem tudom úgy beálliani az ''egérdrivert'', hogy az USB-s Genius görgős egerem ne csak sima kétgombos egérként müködjön: a listából az <automatikus> beállitásra igy müxik, a többi egértipussal egyikkel se megy egyáltalán sehogy se ......kéne a görgő!
3., Diamond MX-400 hangkártyám chipjét helyesen detektálja, de nem müködik.
Bootoláskor is hangkártya hibát jelez......
4., Végül a legfontosabb: sehogyan se tudom feltelepiteni a Linksys WMP-11 wireless hálókártyámat, pedig erre égető szükségem lenne: ezen kapom a netet, enélkül nekem az egész linux dolog értéktelenné degradálódik....
- Találtam egy leirást '' http://www.siliconvalleyccie.com/wmp11-linux.htm'' de nem sikerült ez alapján se feltelepiteni. Már a ''make config'' -nál hibát jelez, a ''make install''-nál meg az összes létező Fatal Error-t felsorolja
Hogyha valaki tudna bármelyik probléma megoldásában segiteni. nagyon megköszönném. Válaszokért este tudok csak visszanézni, menni kell vissza a melóhelyre. Amúgy Linux-hoz teljesen kezdő vagyok....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assassin's Creed: Valhalla
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Drón topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NBA és kosárlabda topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest