Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Hahó, Sziasztok!
Na felraktam az UHU-t, bizonyos sikerélményeim is voltak, de rengeteg megoldhatatlannak tünő csapdába futottam hirtelen:
1., Sikerült telepitenem az nVidia 41.91 drivert, és müxik! ''Füzet'' alapján
2., Nem tudom úgy beálliani az ''egérdrivert'', hogy az USB-s Genius görgős egerem ne csak sima kétgombos egérként müködjön: a listából az <automatikus> beállitásra igy müxik, a többi egértipussal egyikkel se megy egyáltalán sehogy se ......kéne a görgő!
3., Diamond MX-400 hangkártyám chipjét helyesen detektálja, de nem müködik.
Bootoláskor is hangkártya hibát jelez......
4., Végül a legfontosabb: sehogyan se tudom feltelepiteni a Linksys WMP-11 wireless hálókártyámat, pedig erre égető szükségem lenne: ezen kapom a netet, enélkül nekem az egész linux dolog értéktelenné degradálódik....
- Találtam egy leirást '' http://www.siliconvalleyccie.com/wmp11-linux.htm'' de nem sikerült ez alapján se feltelepiteni. Már a ''make config'' -nál hibát jelez, a ''make install''-nál meg az összes létező Fatal Error-t felsorolja
Hogyha valaki tudna bármelyik probléma megoldásában segiteni. nagyon megköszönném. Válaszokért este tudok csak visszanézni, menni kell vissza a melóhelyre. Amúgy Linux-hoz teljesen kezdő vagyok....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vírusirtó topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest