Hirdetés
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Krisz@1975
üzenetére
Huhh, bocsi, mostanában nem jártam erre...
szóval a .run file-ba nézz bele, ott valahol hivatkozik a /usr/src/valami könyvtárra (talán /usr/src/linux/include ??), vagy átírod magában a file-ban az elérési útvonalat arra, ahol valóban van a kernel headers, vagy csinálsz rá egy szimlinket.
Pl:
ln -s /usr/src/include /usr/src/linux/include
valószínűleg nem pontosan ezek az elérési utak (most nincs előttem bagoly), de ha kicsit körülnézel, rá fogsz jönni, az include könyvtár a lényeg. Ja, ugye a kernel-headers csomag fel van telepítve? mert különben nem lesz mit megtalálni...
de ha jól emléXem, valamilyen kapcsolóval meg lehet adni, hogy hol keresse az include-okat a .run. próbáld a ./xxxx.run --help -et, hátha segít.
bocs, hogy nem tudok konkrétumokat, de egyrészt már régen volt, és munkahelyen nincs Linux
, másrészt meg én RC3-t használok, és nem tudom, nem változtattak-e valamit az 1.0-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dolce Gusto
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Opel topik
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- SSD kibeszélő
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, másrészt meg én RC3-t használok, és nem tudom, nem változtattak-e valamit az 1.0-ban.