Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cigam

titán

válasz #40553216 #36193 üzenetére

De ha nincs hozzá tudás, sőt, még csak tapasztalat sincs róla, akkor ki írna?

Tudás: Leírtam lépésről lépésre mit kell tenni.
    Tapasztalat: Lesz, ha kipróbálod.

Pedig ez még csak nem is egy olyan hiba, ami hozzá köthetően azonosítható működési vagy biztonsági problémát okoz. Mi kell ennél több?

Az, hogy a CapsLock nem működik, csak az E betűn, az nem azonosítható működési probléma? Rendben téged nem érdekel. De jól láthatóan másokat sem. Mint a példa mutatja, egy bizonyos bejelentésszámot/visszaigazolást el kell hogy érjen a bejelentésem, hogy komolyabban vegyék. Mivel angol nyelven jól működik a CapsLock, mekkora az esélye hogy maguktól ránéznek, és rájönnek, hogy a Magyar (és még kitudja kitudja hány) nyelvet is érint. Ha nem kérjük meg őket, soha eszükbe nem jut ránézni mitől lehet, ki lehet-e könnyen javítani. Nem csak a mindennapi használat során előkerülő/biztonsági hibákkal kell törődni, hanem mindegyikkel.

Ugyanilyen falakba ütköztem, mikor a meghajtóválasztó miért nem ad választási lehetőséget kérdéskört firtatom.

Tévedtem, nem 11 éve, hanem 2011-ben is jelentette már valaki a problémát, de érdemben nem foglalkoztak vele, mert senki nem ellenőrizte, próbálta ki, írta meg, hogy igen, ez nála is így működik. Nem azért zárták le mert megoldották, vagy ténylegesen így képzelték el a működését, hanem mert annak a kiadásnak a támogatása lejárt.
    Lehet fogadásokat kötni, hogy az én bejelentésemmel mi fog történni.

Ugyanakkor azt is elfogadom, hogy nem a PH! fóruma a legmegfelelőbb egy ilyen jellegű hiba kitárgyalására, bejelentésére (de jól láthatóan az ubuntu.hu, és linuxmint.hu sem). Akkor mégis hol?

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák