Hirdetés
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
Aktív témák
-
Zer0SiX
csendes tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Igen, ezt tudom, viszont 2 particiom van. Az egyik fullon van, oda nem fer fel, a C-n van hely, abbol tudnek lecsipni de igy nem tudok. Alap esetben szokott olyan opcio lenni h telepites windows 7 melle es ilyen csuszkaval tudom allitani, h mennyi jusson neki. Nem ertem miert nincs ez most opcioban, ezt keresnem.
Vagy a modositasal csipjek le belole? Az nem fogja bantani a meglevo adataimat?
-
Zer0SiX
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnem a segitsegeteket kerni.
Probalom feltelepiteni a Xubuntut, viszont csak a kovetkezoket ajanlja felNincsen olyan opcio, hogy Windows 7 melle lehesen feltelepiteni. Eddig nem volt ilyen gond, ez mitol lehet? Mar tobbszor letoltottem, hatha a pendrivera integralas soran tortent valami gikszer, de sajna ugyan ez a helyzet.
Tudtok nekem segiteni?
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest