Aktív témák
-
rollins
őstag
Ja ubuntuzok, mert sajnos nálam Fedora 8 -nál radeon vga -val, illetve úgy néz ki a kernelszintű dolgaival komoly problémák vannak kb már 3 hónapja. X-ben váratlanul, véletlenszerűen fagyott az egész rendsz, akár böngészés közben is, vagy simán csak az asztalon. De ezt már írtam.
Olvastam hogy ubival megy a hd4850: installing Catalyst 8.8, aztán eldöntötem hogy kipróbálom. Most megy gond nélkül.
sudoers -t nem igazán értettem, adduser név admin -nal visszakaptam az admin jogot.
Lehet az /etc/group -ban is lehet állítani, azt még nem próbáltam. guid, uid teljesen kiesett, melyik mi, admin 1000, ha jól tudom. Egyenlőre az is elég most, hogy sima userként ne tudja nézni a logokat.
Aktív témák
- Borderlands 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Formula-1
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Formula-1 humoros
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Assetto Corsa Rally
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest