Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3DMark (2013) eredmények
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Samsung LCD és LED TV-k
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
Aktív témák
-
rollins
őstag
Ja ubuntuzok, mert sajnos nálam Fedora 8 -nál radeon vga -val, illetve úgy néz ki a kernelszintű dolgaival komoly problémák vannak kb már 3 hónapja. X-ben váratlanul, véletlenszerűen fagyott az egész rendsz, akár böngészés közben is, vagy simán csak az asztalon. De ezt már írtam.
Olvastam hogy ubival megy a hd4850: installing Catalyst 8.8, aztán eldöntötem hogy kipróbálom. Most megy gond nélkül.
sudoers -t nem igazán értettem, adduser név admin -nal visszakaptam az admin jogot.
Lehet az /etc/group -ban is lehet állítani, azt még nem próbáltam. guid, uid teljesen kiesett, melyik mi, admin 1000, ha jól tudom. Egyenlőre az is elég most, hogy sima userként ne tudja nézni a logokat.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest