Hirdetés
Aktív témák
-
Hát elég sok időt vesződtem már én is a Linux-szal, de csak hobbi szinten, végleg úgysem fogok csak erre állni. Így aztán, mikor kedvem tartja, szórakozom vele kicsit s megoldok dolgokat. Nagy sikerélmény volt a VLC-vel való tévé-kimenet, vagy hogy a Win Thunderbird és az Ubuntu Thunderbird közös adatfile-okat használ, így mindegy, melyik rendszerbe nézem meg a leveleim, ha OS-t váltok, abban is ott lesz. Nyomtatni sosem fogok tudni vele (csak egy fizetős programmal), így eleve veszett ügy. Persze nem a Linux "hibája", hanem a Canon-é, de ez nem vigasztal.
Anno programozni is szerettem, Pascalban meg később C++-ban, de ahhoz meg aztán végképp rengeteg idő kell és folyamatos gyakorlás, s nem kevés fejfájáscsillapító
Írtam egy kukacos progit, kissé egyedit. De sehogy nem jöttem rá arra a függvényre, hogy hogyan lehetne megcsinálni, hogy a kukac növekedjen, így aztán feladtam.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Írtam egy kukacos progit, kissé egyedit. De sehogy nem jöttem rá arra a függvényre, hogy hogyan lehetne megcsinálni, hogy a kukac növekedjen, így aztán feladtam.