Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
válasz
ricsi99
üzenetére
Nah, sorban:
Magyarhoz a nyelvi beállításokban azt rakd felülre, de angolt NE töröld, az a második, applyí system wide.
alt+F2: gksu gedit /etc/fstab
ebben a fájlban lesz pár Uuid sor, alájuk berakod:
/dev/sdaX /home/usernév/mappanév ntfs-3g defaults,uid=1000,noatime,nodiratime 0 0A GParted-et elindítva láthatod, h melyik a win partíciód, az elején a /dev/sdaX helyére azt írd. sdA az első HDD, sdB a második sda1 az 1. hdd 1. partíciója, és így tovább.
Utána az jön, ahová csatolod. Én a saját mappámba szoktam az a /home/felhasznalonev/mappanév
Utána pár paraméter, megadva, h NTFS fájlrendszer, legyen lomtár törléskor, és az utolsó hozzáférések idejét ne naplózza, ilyesmik.
Van olyan, h automatikusan induló programok, a felhasználói menüből elérhető, oda kell beírni a program nevét.
Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi