Aktív témák
-
floatr
veterán
A múltkor már beszéltünk róla, hogy két összetevős a dolog. Egy alapleírást itt találsz.
Ha PPA-nélkül akarod megoldani, azt is lehet, én is úgy csináltam. Letöltöd, kicsomagolod a /usr/lib/jvm alá egy könyvtárba (sudo), letöltöd a scriptet, ami beállítja h a rendszer azt használja, és megvan az alap. Aztán a leírás alapján megcsinálod a böngi plugin linkelést, mivel itt manuálisan telepítesz, azátn beballagsz a böngi beállításaiba, és megnézed, hogy működik-e a plugin. Chrome alatt pl a régebbi 1.6-os plugin le van tiltva biztonsági okokból, nemtom h FF v opera alatt mit mókoltak.
-
God Vazzeg
veterán
Szia
Megcsináltam neked patentra a javat, mondom hogy csináld:
Letöltöd a 6u30 bin csomagot akárhova, majd ./csomagneve kicsomagolja magát. A kicsomagolt könyvtárat mindenestül berakod a /opt/java/64 (neked lehet hogy 32) mappába. Ezután innen csinálsz egy symlinket a /opt/java/64/[berakott könyvtár]/lib/amd64 könyvtárban levő libnpjp2.so fájlról, a /home/[neved]/.mozilla/plugins könyvtárba!
(Értelemszerűen ha 32 bites rendszered van, a 64 mappák 32 mappák legyenek
)Voilá

-
-
Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- XPEnology
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HP omen 17-w131ng bontva
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)