Keresés

Aktív témák

• vamzi

senior tag

válasz Gerisz #4150 üzenetére

tul komoly a vga-d, ha gondolod segitek rajtad és elcserélem veled az rx600xt-met :DDD de csak ha ráfizetsz :P :C azzal megy pöpecül, ha meg a moncsi a bűnös azt is cserélek ha kell ;]

G4bi89
    dugd össze, bootolj live cd-ről és ha megy akkor megy :D szvsz menni fog.

mindenki
    nem tudom már melyik topicban olvastam, de szerintem itt.volt egy kérdés, h az ubi autómatikusan jelentkezzen be, és ezt hogy is lehet megvalósítani.nos a válasz:
    [I]"Automatikus bejelentkezés beállítása

Ha nem kell attól tartania, hogy a számítógépét illetéktelen személyek is használhatják, és ezért feleslegesen kér jelszót a számítógépe minden bekapcsoláskor, akkor ezt a védelmi mechanizmust egyszerűen kikapcsolhatja. Indítsa el a Rendszer -> Adminisztráció -> Bejelentkezőablak beállítóprogramot. Kattintson a "Biztonság" fülre, majd az "Automatikus bejelentkezés engedélyezése" opció melletti kis négyzetre. Ezután a legördülő menüből ki tudja választani, melyik felhasználót léptesse be a rendszer automatikusan. Kezelje ezt az opciót körültekintéssel, hiszen biztonsági kockázatot jelenthet!"[/I] ha meg nem itt volt, akkor is sztem hasznos, mert van aki nem tudja :)

Aktív témák