Hirdetés
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
tul komoly a vga-d, ha gondolod segitek rajtad és elcserélem veled az rx600xt-met
de csak ha ráfizetsz
azzal megy pöpecül, ha meg a moncsi a bűnös azt is cserélek ha kell
G4bi89
dugd össze, bootolj live cd-ről és ha megy akkor megy
szvsz menni fog.mindenki
nem tudom már melyik topicban olvastam, de szerintem itt.volt egy kérdés, h az ubi autómatikusan jelentkezzen be, és ezt hogy is lehet megvalósítani.nos a válasz:
[I]"Automatikus bejelentkezés beállításaHa nem kell attól tartania, hogy a számítógépét illetéktelen személyek is használhatják, és ezért feleslegesen kér jelszót a számítógépe minden bekapcsoláskor, akkor ezt a védelmi mechanizmust egyszerűen kikapcsolhatja. Indítsa el a Rendszer -> Adminisztráció -> Bejelentkezőablak beállítóprogramot. Kattintson a "Biztonság" fülre, majd az "Automatikus bejelentkezés engedélyezése" opció melletti kis négyzetre. Ezután a legördülő menüből ki tudja választani, melyik felhasználót léptesse be a rendszer automatikusan. Kezelje ezt az opciót körültekintéssel, hiszen biztonsági kockázatot jelenthet!"[/I] ha meg nem itt volt, akkor is sztem hasznos, mert van aki nem tudja

Aktív témák
- Crimson Desert
- PlayStation 5
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de csak ha ráfizetsz
azzal megy pöpecül, ha meg a moncsi a bűnös azt is cserélek ha kell
szvsz menni fog.