Hirdetés
Aktív témák
-
viw
aktív tag
11.10 tapasztalatok:
(kezdő vagyok, így lehet én rontok el valamit)- 11.04 friss telepítés után alt+f2-> update-manager -d
- frissítés vége előtt kb. 5 perccel:„ubuntu-desktop” nem telepíthető
A frissítés folytatódik, de a(z) „ubuntu-desktop” csomag működésképtelen állapotban lehet. Ezzel kapcsolatban küldjön be hibajelentést.
dependency problems - leaving unconfigured- 11.10 elindul majd frissítés közben:
A frissítések nem telepíthetők
A frissítés megszakadt. A rendszer használhatatlan állapotban lehet. A helyreállítás azonnal indul (dpkg --configure -a).- restart közben - számomra értelmezhetetlen - hibaüzenetek, de elindul.
- frissítés többszöri próbálkozásra lefut, közben és utána is több modul/program folyamatosan összeomlik.
- nem tetszik a felülete ezért klasszikus gnome: sudo apt-get install gnome-panel
- ezen nem jelenik meg a hálózati kapcsolatokat jelző ikon ill. bluetooth ikon
- nem lehet sem az asztalra sem a panelra kitenni semmilyen programindító ikont.
- a programmenüben nincs helyi menü (amivel a fenti sorban írtakat megvalósítanám)
- szoftverközpontnak ha jól tudom új felületének kellene lenni, de nem az.
- a dátum, idő együttes a panel középső részén jelenik meg és nem tudom lemozdítani onnan.
- panelre nem lehet kattintani, ill. lehet, de nem történik semmi.kb ennyi...
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest