- A 5,25"-es keret sem maradt ki a Thermaltake mikrotornyából
- Drámaian begyorsítja pár játék első indítását az új Arc meghajtó
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Dell notebook topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mini PC
- Fujifilm X
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
agemate
addikt
válasz
ntomka
üzenetére
Eltávolítottam, nem volt rajta semmi.
Fontos, hogy fő rendszerem a Windows 7, mivel azon mennek normálisan az Adobe progik és a játékok, de nagyon érdekel az Ubuntu és szeretném stabilan feltenni. Ezt a wubit eddig senki sem ajánlotta, de olyan egyszerűnek tűnt, hát az is.. Adott egy 500GB-os merevlemez, nincs partícionálva, egy Win7 csücsül rajta. Létre tudok hozni parítciót az Ubuntunak valamilyen programmal? Azért kérdem, mert az Ubuntu telepítőjében az erre vonatkozó rész nekem halandzsa, kötetek, gyökérkönyvtársak stb, nem értem. 
Ha létrehozok egy partíciót az Ubuntunak, akkor telepíthetem Wubival arra, vagy az sem jó?
Aktív témák
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- iOS alkalmazások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Dell notebook topic
- Filmvilág
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fontos, hogy fő rendszerem a Windows 7, mivel azon mennek normálisan az Adobe progik és a játékok, de nagyon érdekel az Ubuntu és szeretném stabilan feltenni. Ezt a wubit eddig senki sem ajánlotta, de olyan egyszerűnek tűnt, hát az is.. Adott egy 500GB-os merevlemez, nincs partícionálva, egy Win7 csücsül rajta. Létre tudok hozni parítciót az Ubuntunak valamilyen programmal? Azért kérdem, mert az Ubuntu telepítőjében az erre vonatkozó rész nekem halandzsa, kötetek, gyökérkönyvtársak stb, nem értem.