Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Milyen monitort vegyek?
- Meglepően árazta az AMD a Ryzen AI Halo minigépet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új padokkal vezeti el a hőt az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Steam Deck
- Hobby elektronika
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Milyen monitort vegyek?
- Befellegzett a Destiny 2-nek, júniusban jön az utolsó frissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meglepően árazta az AMD a Ryzen AI Halo minigépet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Új padokkal vezeti el a hőt az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Forza Horizon 6 Premium / Standard Pre-Order kódok
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Az kínos, de szerintem nem javíthatatlan. Live rendszerről indítani kell egy ubuntut, felcsatolni az image fájlt, amit a wubi csinált, chrootolni rá és egy grub installt nyomni. Ha nem volt rajta semmi fontos, nem volt nagyon beállítva vagy valami, lehet egyszerűbb újratelepíteni.
Amúgy sem vagyok ennek a wubinak a híve. Tényleg arra jó, hogy megnézze az ember kötetlenül, milyen a rendszer, hogy kezeli a hardverét, ilyesmi, de ha állandóan fenn akarja valaki tartani, akkor egy partíciót érdemes kiszemelni neki.
Fontos, hogy fő rendszerem a Windows 7, mivel azon mennek normálisan az Adobe progik és a játékok, de nagyon érdekel az Ubuntu és szeretném stabilan feltenni. Ezt a wubit eddig senki sem ajánlotta, de olyan egyszerűnek tűnt, hát az is.. Adott egy 500GB-os merevlemez, nincs partícionálva, egy Win7 csücsül rajta. Létre tudok hozni parítciót az Ubuntunak valamilyen programmal? Azért kérdem, mert az Ubuntu telepítőjében az erre vonatkozó rész nekem halandzsa, kötetek, gyökérkönyvtársak stb, nem értem.