Hirdetés
Aktív témák
-
Próbáltam a beta2-őt még, fel is tettem egyik vinyómra, nem csak VirtualBoxban néztem. Modernizálták a telepítőt is, frankó. Jobban, vagyis gyorsabban követik ezek a "testvér" kiadások az Ubuntut már, ami persze nem baj.
(#31400) Speeedfire: a /home-on kívül maximum a /boot-nak van értelme külön partíciót adni. Arány? /boot max. 1 GB, de az már bőven felesleges, általában egy 100 MB is elég, ha nem halmozik az ember kerneleket. Magának a rendszernek 10 GB is már bőven elég, a /home-nak meg korlátlan mennyiségben lehet adni, hiszen ott vannak a felhasználók adatai, fájljai. Persze ha konkrétan nem ott tárolja az ember a nagyobb cuccait (mint filmek, zenék, stb.), akkor annak is bőven elég pár GB is.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs