Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Próbáltam a beta2-őt még, fel is tettem egyik vinyómra, nem csak VirtualBoxban néztem. Modernizálták a telepítőt is, frankó. Jobban, vagyis gyorsabban követik ezek a "testvér" kiadások az Ubuntut már, ami persze nem baj.
(#31400) Speeedfire: a /home-on kívül maximum a /boot-nak van értelme külön partíciót adni. Arány? /boot max. 1 GB, de az már bőven felesleges, általában egy 100 MB is elég, ha nem halmozik az ember kerneleket. Magának a rendszernek 10 GB is már bőven elég, a /home-nak meg korlátlan mennyiségben lehet adni, hiszen ott vannak a felhasználók adatai, fájljai. Persze ha konkrétan nem ott tárolja az ember a nagyobb cuccait (mint filmek, zenék, stb.), akkor annak is bőven elég pár GB is.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi