Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- SSD kibeszélő
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Próbáltam a beta2-őt még, fel is tettem egyik vinyómra, nem csak VirtualBoxban néztem. Modernizálták a telepítőt is, frankó. Jobban, vagyis gyorsabban követik ezek a "testvér" kiadások az Ubuntut már, ami persze nem baj.
(#31400) Speeedfire: a /home-on kívül maximum a /boot-nak van értelme külön partíciót adni. Arány? /boot max. 1 GB, de az már bőven felesleges, általában egy 100 MB is elég, ha nem halmozik az ember kerneleket. Magának a rendszernek 10 GB is már bőven elég, a /home-nak meg korlátlan mennyiségben lehet adni, hiszen ott vannak a felhasználók adatai, fájljai. Persze ha konkrétan nem ott tárolja az ember a nagyobb cuccait (mint filmek, zenék, stb.), akkor annak is bőven elég pár GB is.
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Formula-1
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- IKEA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- JBL BoomBox 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest