- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Szerinted én mire gondoltam? Természetesen win-win (ntfs-ntfs), lin-lin (ext-ext) másolásra, nem is a kettő között, az persze, hogy lassú, stb. De legalább oda-vissza ír ntfs, ami a winről baromira nem mondható el ext esetében. És az előbbi módon a linux gyorsabb.
Az akku időre annyit tudok mondani, mint az előbbiekben is, hogy nálam legalább annyi időt hoz, mint win alatt. Winen alapból kilövöm a számomra felesleges szolgáltatásokat, szóval ez nem játékos.
Szerintem meg egyre jobb a hardvertámogatása. A pulseaudio meg remek fejlesztés, csak gyerekcipőben jár, azt meg nem hiszem, hogy egyre rosszabb. Régen kínszenvedés volt normálisan hangot varázsolni linuxon, főleg 5.1-et. Most rádugom az USB creativeomat, kiválasztom a pulseaudioban (kattintásos módszerrel, ahogy te írod
), a több csatornás kimenetet szintén, és örö és bódottá van.
Ezzel a szolgáltatás indul-nem indul dologgal soha nem találkoztam, még a korai időkben sem. Rosszul-e csinálsz valamit? 
Most pl. beállítottam, hogy a fájl alapú gyorsítótárazások is a memóriában foglaljanak helyet (pl. böngészőknél (chromenál nincs rá opció)) az fstab segítségével. Ezt (chrome esetében pl.) windowson hogy? Sehogy. Megtáltosodott a rendszer, kevesebbet villog a winyó ledje.

Szóval ha már kattintgatás, az alapvető dolgok linuxon sincsenek ma már másképp, főleg ubuntun.

Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), a több csatornás kimenetet szintén, és örö és bódottá van.