Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kovaax
üzenetére
Hm..
Pl. leállításkor, amikor leállítja a folyamatokat, printscreen-nel, vagy valamivel nem lehet leállítani, mint annak idején még a win-t?

Vagy valahogy azt a részt nem lehet megnézni, mielőtt betölti a grafikus felületet? Mert lényegében akkor láttam. Mostani indításkor nem jött be, de leállításkor látom, de ugye elolvasni meg nem tudom, mert gyorsan eltűnik...
Nem mintha nagy gond lenne ez, hogy nem megy, csak ugye Kendek próbált segíteni, annyira nagynehezen rájöttünk, meg én is gugliztam sokat, hogy a ventivezérléshez mi kell. Legalább az megy. Csak bosszant, hogy 1 ideig ment a hotkey is, aztán 1szercsak mégse.

Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC játékok egyben
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest