Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pinnacle #24121 üzenetére
Grub2 újratelepítés LiveCD-ről
de ha úgyis újrarakod az Ubuntut, akkor előbb XP, utána Ubuntu, és minden jó lesz.
Nálam semmi hátrány nincs, sőt: egyből működő ethernet (korábban nem működött, bár kábelnetem van, amihez semmit nem kell állítani), folyamatosan erősebb wifi-jel, jó pulseaudio. ezek az érzékeny pontok általában és esetleg a vga (nekem intel vga van, így nekem ez nem probléma), ezek szoktak sok gépen problémát okozni. és adsl netnél a NetworkManager, de gyakorlatilag mindenre van megoldás. elvileg ha LiveCDről megy minden, akkor telepített rendszernél sem kéne gondot okoznia.(#24122) Sk8erPeter
amihez nincs zárt driver, annak a drivere a kernel része, vagy kernelmodulként töltődik. az lspci -vvv paranccsal tudhatsz meg sok mindent a gép összetevőiről, és a driverekről. meg azoktól, akik értenek hozzá.
Aktív témák
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Fallout 3 Collector's Edition (lunchbox)
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- ASUS ROG Zephyrus M16
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő