Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Major Major #21587 üzenetére
de. squashfs image van rajta fajlkent. viszont van valami trukk azzal, hogy ha fenntartottal helyet a sajat fajljaidnak es a modositasaidnak, akkor azok megmaradnak.
tehat ebben az esetben ugy kene mukodjon h squashfs kicsomagol, majd a fenntartott helyrol az ujabb ha letezik, felulcsap. merthogy a squashfs osszecsomagolasat nem csinalja meg kilepeskor.
rossz esetben akar upgrade kozben a fenntartott hely is betelhet, nemtom akkor mi tortenik -
FixY67
senior tag
válasz
De, tképp a live CD-re épül(t) ( nem is volt teljesen világos, hogy hogy is képzelik a dolgot).
Ettől függetlenül az update valami olyasmit vert fejbe, amit nagyon nem kellett volna. Az általa kezdeményezett grub update-et ki is hagytam (amikor rákérdezett, hogy melyik drive-ra tegye, akkor azt mondtam, hogy egyikre sem), a dist-upgrade meg kernelből max. hozzátesz, de a régit nem szokta eltávolítani.
De annyira nem izgat a dolog, hogy mélységében utánamásszak, mi romlott el.Egyébként nekem arra kellene, hogy a notebookomról tudjak linuxot futtatni, abszolúte windows mentes környezetben, de a Vistát nem akarom kiirtani.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Pontosan.
Aktív témák
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest