Hirdetés
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
ntomka #20380 üzenetére
És válasz a kérdésedre, a rengeteg függőség ellenőrzés miatt nehéz leszedni, amire nincs szükséged.
Értem. Viszont akkor kellene egy lista amit feltétlenül fel kell rakni. Ilyen lista nekem nincsen a fejemben, nem vagyok linux-szagember. Tudnál adni ilyen listára linket? Jó lenne ha magyarul lenne és valami 1-2 mondatos magyarázat is lenne, hogy mi-mire való.
(#20381) Speeedfire: dehát ez egy régi verzió. Nincsen belőle kerámikuskóla?
(#20382) moma: ilyenkor csak a hely fogy, de a rendszer nem "kopik", lassul ezektől
Mások azt írják hogy de, lassul. már a rendszer betöltése is lassú. Pedig nekem nem kellene túl sok dolog. Hangkezelés, VLC-player, WiFi, Tűzfal, Opera, OOo, PDF-olvasó, mc, Skype. Talán még a fényképezőgép és egy képnézegető is elférne. Más nekem nem kellene. Ehhez képest a mostani rendszer még vagy ezer dolgot felrak, amiről azt sem tudom, hogy micsoda. És éppen ez adja a gondot. Mert lehet, hogy nem tudom mi, de mégis kellene. Szóval eléggé nagy csapda ez szerintem.(#20384) zed0: Tudod az is probléma, hogy a jelenlegi szoftvereimet már megvettem. Elég drágák ahhoz, hogy most a linux használat kedvéért eldobjam őket és új, szintén drága programokat vegyek. Amellett egy Edius már bizonyított, széles körben elterjedt, jól szupportált program. Minden ízében ismerem, jól és gyorsan tudok vele dolgozni. De amiket te itt írsz, azokról még a vénisten sem hallott. meg kellene tanulni kezelni, miközben nem tudni mivel, milyen hardverrel kompatibilisek (és annak a hardvernek van-e linuxos drivere, mert valószínűleg nincs), nem tudni kitől kérdeznék telefonon és magyarul ha gondom van. Meg még sorolhatnám az ellenvetéseimet. Amik nem öncélúak és amik mögött kemény százezrek vannak. Érted Te ezt?
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest