Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
upszilon
üzenetére
Igen, pontosan az, amit linkeltek visszább. Pont azért választottam ezt a megoldást, mert a desktop-cd rengeteg, számomra felesleges csomagot felrak. És válasz a kérdésedre, a rengeteg függőség ellenőrzés miatt nehéz leszedni, amire nincs szükséged.
Leglábbis számomra ez így egyszerűbbnek tűnt. Felment a kernel, utána sudo apt-get install gdm gnome-terminal firefox synaptic, egy reboot, és mindent csinálsz aztán gnome felületen, és a szükséges dolgokat teszed fel. Szerintem hasznos, a rendszer optimális. Nekem pl így harmad annyi memóriát fogyaszt indítás után és a boot idő is radikálisan gyorsabb!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Deep Pink XBOX Series kontroller
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Leglábbis számomra ez így egyszerűbbnek tűnt. Felment a kernel, utána sudo apt-get install gdm gnome-terminal firefox synaptic, egy reboot, és mindent csinálsz aztán gnome felületen, és a szükséges dolgokat teszed fel. Szerintem hasznos, a rendszer optimális. Nekem pl így harmad annyi memóriát fogyaszt indítás után és a boot idő is radikálisan gyorsabb!