Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
janos666
üzenetére
Én végül nem az alaplapival - AMD SB600 - csináltam, hanem kerítettem egy SATA kártyát aminek van RAID funkiója. Nem mondanám RAID kártyának (az egész egy gyufásdoboz méretű, egy "igazi" RAID kártyán csak a prockó ekkora :
), de szépen felísmerte a telepítő a tömböt. Az más kérdés, h nem tudtam boot-olhatóvá tenni (a grub nem akart felmenni), ezért fogtam egy pendrive-ot arra megcsináltam a /boot-ot és már örültem is
Így most emelkedet a gépem biztonsága is -> pen nélkül nehéz rávenni a bootolásra, live cd meg nem látja csak úgy a tömböt. Nem mintha attól tartanék, h valaki felkapja és elszalad a géppel 
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de szépen felísmerte a telepítő a tömböt. Az más kérdés, h nem tudtam boot-olhatóvá tenni (a grub nem akart felmenni), ezért fogtam egy pendrive-ot arra megcsináltam a /boot-ot és már örültem is
Így most emelkedet a gépem biztonsága is -> pen nélkül nehéz rávenni a bootolásra, live cd meg nem látja csak úgy a tömböt. Nem mintha attól tartanék, h valaki felkapja és elszalad a géppel