- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Xmodule
őstag
hát az ugy volt, hogy addig variáltam mig a "c" helyett "e" re tettem az xpt anno. aztán egy particionálo programmal megoldottam hogy újra "c" -n legyen az xp. erre kiadta a hibát bootnál hogy hibás ntrld file. igen ám! csakhogy az xp cd amiröl tettem fel ilyen berhelt verzio és nem kér cd kulcsot ellenben nincs olyan funkcio benne hogy javitás ergo nem lehet dosba menni.beteszem a cd -t és egyből bejön a particionáló rész.szoval emiatt nem tudtam feltenni a hozza valo ntrld filet.ekkor gondoltam egyet es betettem egy masik xp cdt ami mar ker cd keyt es ott van javito konzol at is masoltam a ntrld filet.hiba volt. azota mar atmasoltam a rendes (berhelt) win ntrld filet a c re de hiaba.bejön az xp tölt tölt vegig megy a csik es utanna csak a kek kepernyő van a win logoval.nem tölti be az asztalt meg stb.ennyi.
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest