- Milyen videókártyát?
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
veze
őstag
dierekt nem tettem meg, mert ahogy a #11199 sz hozzászólásban irtam, ez az alap problémám.. hogy 8.10 alatt nem működik együtt a videó-kártya driverével és nem is smeri fel a zárt meghajtok között
probáltam..hátha elfogadja a 8.04-alatt működő drivert.. hát nem jött be.. 8.04 alatt minden franko, csak nem működik a böngészőben(firefox) a javas alkalmazás..(se konqueror ben)
szerk: EnvyNG.. az micsoda.. nem tudom sajnos..kipróbálnék bármit csak müködésre birnám 8.10 alatt az ati kártyát.. tulképp nem is akarok játszani vele,csak egy olyan monitorom van..ami kisüti a szemem olyan fényereje van..ha 0-ra van levéve a fényerö akkor használható ugyahogy.. (samsung syncmaster765MB) és jo lenne az ati kártya driver (és control panelja) a fényerön kicsit levenni..és 100Hz-en frissitene 85 helyett... ha erröl lemondanék akkor 8.10 alatt is müködik..
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen videókártyát?
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest