Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Sikerült megoldani bár nem volt egyszerű.Viszont észleltem egy érdekes dolgot.Kábeltévés autómatikusan kapcsolódó netem van.Eddig sehogyan sem tudtam Ubuntut belőni hogy menjen rajta a net.Pedig már minden lehetőséget kipróbáltam.Itt is kaptam tippeket (utólag is köszönet érte
) más oldalakon is de semmi nem segített.Kíváncsiságból felraktam a 2.1 UHU-t, meglepődve láttam azon egyből állítgatás nélkül megy a net.Egy másik fórumban írták hogy valószínű azért volt gond mert fenttartotta magának a Win az ip-t de ezt ez a Linux kilőtte.(Ez nem tudom mit jelent nem vagyok tapasztalt Linuxos).Szerintük ezért nem működött eddig a netem semmilyen beállítással.
Viszont mióta ez fent volt azóta próbáltam Ubuntu-t,Kubuntu-t is mindkettővel azonnal megy a net.Abszolút semmit nem kell állítgatni rajta.Telepítés után azonnal szépen megy.Ezt azért írtam le mert láttam itt régebben, hogy másoknak is voltak hajszálra ugyanilyen problémái az Ubuntuval + kábel net-tel.Próbáljátok ki hátha nektek is megoldja a problémát.

Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Motoros topic
- E-book olvasók
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Jogász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) más oldalakon is de semmi nem segített.Kíváncsiságból felraktam a 2.1 UHU-t, meglepődve láttam azon egyből állítgatás nélkül megy a net.Egy másik fórumban írták hogy valószínű azért volt gond mert fenttartotta magának a Win az ip-t de ezt ez a Linux kilőtte.(Ez nem tudom mit jelent nem vagyok tapasztalt Linuxos).Szerintük ezért nem működött eddig a netem semmilyen beállítással.