Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- RAM topik
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Óriási segítségre lenne szükségem.
Adott egy gép 2 db vincsivel az egyik full windows xp ( 2 particíóval ) a másikon is 2 db particíó amiből az egyikre feltettem kiprobálás céljából az Opensuse 10.3-at anno beállítottam ( egy pc-s újság alapján telepítettem és követtem a jó tanácsait) a grub-a hogy ne a linux índuljon,hanem az Xp legyen az alapértelmezett oprendszer ez most is így van. A problémám az hogy most kellene az a vincsi amin a linux van ,de ha simán lehúzom az alaplapról akkor a gép índitásakkor hisztizik bootoláskor ,hogy error 21 és valami gondja van a grub-al is. (Gondolom híányzik neki a rendszerbetöltéshez)
Mi a megoldás ilyenkor,hogy ne keresse és elínduljun az Xp mintha misem történt volna?
Ha Xp alatt leformázom a teljes 2. -ik vincsit ( Linuxot + ntfs particíó ) azzal megoldódna a helyzet ?
Légyszíves segítsetek!
Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Elfelejtettem a film címét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest