Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Wolfskin!
Dolgozz live-cd-ről. Rendesen állítsd le a wint. Ne virtuális gépen! Utána próbálkozz a parancsokkal amit #9111-ben felsoroltam neked.
A legfontosabb, hogy minden konzol kimenetet amit kiír másolj be ide! Mert az ok, hogy nem érted a válaszait, de valószínűleg valaki fogja. (Vagy beállítod a netet, vagy egy sima usb driver-ra teszed a kimeneteket .txt formában. Pl: szerkesztés-másolás aztán gedit.)
Lehet, hogy valami nagy gubanc van nálad a partíciókkal. Nem tudom. Amíg nem adsz kimenetet addig nem tudunk mondani semmit.
A -v kapcsolót ahol lehet használd, mert az ad igazán sok választ.Az elején ez van. Most mi vagyunk a virtuális kezeid.

zolikaDB!
FF pluginokat úgy tudom FF alá írják és nem oprendszer alá. Tehát ha van megfelelő verzió akkor működnie kell.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgatós találkozó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest