- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos fejegységek
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
válasz
n0_gAboR
üzenetére
Szia!
Tegnap délután próbáltam. Hát Én rengeteget szívtam vele! Amiket észrevettem hibák, problémák:
Klaunhcer kb. minden ablaknyitáskor hibaüzenetet adott,
K menüben hiába kattintottam bármire nem indult el, csak futtatás paranccsal tudtam elindítani,
Újraindításkor a menüből eltűnt egy-két progi
,
Szerintem lassú,
Rendszerbeállítások -ban nem tudtam beállítani az automatikus bejelentkezést, nem találtam "rendszergazdai mód gombot", futtatásba beírva kdesu használatával nem indult el, nem találta a parancsot,
Lehet, hogy én vagyok pancser, de nem tudtam az asztalra kitenni egy indító ikont sem (pl.: firefox vagy akármi),
A panelt beállítottam magamnak, csak a harmadik újraindításkor volt hajlandó megjegyezni,
A K menüre vonatkozóan nem találtam semmiféle szerkesztési beállítási lehetőséget,Alapjában véve Nekem nagyon tetszett a kinézete, kár , hogy elég sok idegesítő hiba van benne. Asztali effektek jók, igaz nem compiz, de aki nem akar egész nap kockát forgatni annak szvsz tökéletesen megfelel.
Még várok vele szerintem egy fél évet, akkor újra megpróbálom.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Call of Duty: Black Ops 7
- Windows 11
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,