- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
Sziasztok!
Tegnap "véletlenül" rányomtam az Update Manager-ben a Hardy-ra történő frissítésre és bár nem lett olyan katasztrófális következménye mint pár éve egy SuSe disztro update-jének pár dolog nem igazán sikerült. Ezek nagy részét már megoldottam, de nem tudom az asztalomra visszatenni a mount-olt windows-os share-eket, ikonokat (fstab-ban mount-oltam cifs "fájlrendszerrel" őket). Update elött még megvoltak az ikonok, attól függően, hogy éltek-e a megosztások. A megosztások mount-olva vannak, de az asztalon nem jelennek meg az ikonok. Mi a tehetek, hogy megjelenjenek?
Másik kérdésem, hogy win2003-as domain-be be tudok lépni? Értem ez alatt azt, hogy linux-ba belépve felhasználónév/jelszó páros nélkül érhessem el a megosztásokat (könyvtárak, nyomtatók, IIS6 és MSSQL2000-es adatbázisszerverek, stb.).
Aktív témák
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest