Hirdetés
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Aktív témák
-
petersonal
tag
Hát köszi hogy segitesz
, de nem sokkal jutottam előrébb.Megvan ez a Synaptic csomagkezelő, demivel nincs netem ezeket a repository raktárakat nem tudom elérni igy nem találtam semmit a hálózat cimszó alatt ami segitene.
De odáig már eljutottam hogy terminallal kicsomagoltam ezt a madwifi-0.9.4.tar.gz-t.
mikre nem vagyok képes
vam benne install meg readme is de nem sokat értek belőlük
Most irok egy pl-t van benne egy ilyen: make KERNELPATH=/usr/src/linux-2.6.3 ez igy jól hangzik meg minden de ki tudja mitcsinál, nem akarok kisérletezni melyik parancs mit csinál végén még elrontok valamit.
Ha ez segitene itt az install [link] és a readme [link]
ui. a linkek jók csak néha szarakodik a szerver pl most nekem se hozza be de jól vannak beirva tuti
Aktív témák
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de nem sokkal jutottam előrébb.Megvan ez a Synaptic csomagkezelő, demivel nincs netem ezeket a repository raktárakat nem tudom elérni igy nem találtam semmit a hálózat cimszó alatt ami segitene.