Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
előre bocsátom, megrögzött kde-s vagyok, de néha a gnome jobb egy adott rendszerre, mint most is. viszont most ismét ugyan az a problémám gnome alatt (gusty), mint kde alatt volt, és meg is oldódott. az alt-tab alapból csak az adott asztal ablakai között vált. a gnome-control-centert már áttúrtam, de nem akadtam rá a megoldásra.
megj.: jó eséllyel ezen hsz megírása, esetleg a válasz beérkezése előtt meg lesz a megoldás... ez már tapasztalat.
megj2.: tudom, hogy a kutyán kívül a gúgli az ember legjobb barátja (a kutyán belül meg nincs net), de ott se igazán találtam megoldást.
Aktív témák
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- VoLTE/VoWiFi
- 3D nyomtatás
- EAFC 26
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest