- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Hobby elektronika
- E-book olvasók
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
újra itt vagyok
tegnap próbálkoztam meg visszarakni az eredeti ubuntus vga drivert, de nagyon nem akart menni (lehet egyszerűbb, ha újrarakom az ubuntut)
először is envyből uninstaláltam az ati drivert, aztán resi, utána a zárt meghajtóknál telepítettem az atit, resi és csak annyi, hogy jó felbontásba benn van, de amúgy rossz az egész, gondoltam, visszarakok egy régi xorg.conf-os backup-ot, lehet a mostani az envyre van átírva, restart, és ugyanaz, gondoltam újratelepítem a snapticból a xserver-xgl -t, de az sem segített... ezekután a terminálban a glxinfo-ra kiírja, hogy direct rendering: no, de le tudom futtatni a glxgears-ot, átlagban 80 fps, de a rendszer többi része katasztrófális, rosszabb mint envy alatt, úgy vélem, nem sikerült visszatelepíteni az eredeti ubuntus drivert, de nincs több lövésem, hogyan kellene
ezek után meg a zárt meghajtóknál az ati kártyára azt írja ki, hogy nincs használatban (de telepítve van, mert ott a kicsi pipa mellette)
mit kellene csinálnom, hogy rendbehozza a dolgokat?
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Vicces képek
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ezek után meg a zárt meghajtóknál az ati kártyára azt írja ki, hogy nincs használatban (de telepítve van, mert ott a kicsi pipa mellette)