Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ah késő volt, a felét lehagytam amit akartam írni
Szóval amit írtam az az alap GUI-ra vonatkozott. A többivel (meg az alappal is) nekem az a fő problémám, hogy hiába használod őket, továbbra sem tudsz megszabadulni a konzol parancsoktól, annyiból egyszerűbb csak, hogy nem kell mindig beirogatni, hanen csak egyszer (ha ugyanaz kell mindig).Amúgy nekem a total commandert helyettesítő program hiányzik nagyon linux alól. Igen tudom, krusader meg gnome commander, de azok a tc képességeinek a felét sem tudják. Persze tudom ennek a hátterében az áll, hogy parancssor linux alatt ezerszer hatékonyabb, s aki igazán profi az azt használja, aki meg kevésbé annak elég lehet a fentebb írtak is, csak én lusta vagyok beletanulni parancssorba

Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BMW topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Beperelte a BYD Amerikát
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Makett, makettezés
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szóval amit írtam az az alap GUI-ra vonatkozott. A többivel (meg az alappal is) nekem az a fő problémám, hogy hiába használod őket, továbbra sem tudsz megszabadulni a konzol parancsoktól, annyiból egyszerűbb csak, hogy nem kell mindig beirogatni, hanen csak egyszer (ha ugyanaz kell mindig).