Hirdetés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ah késő volt, a felét lehagytam amit akartam írni
Szóval amit írtam az az alap GUI-ra vonatkozott. A többivel (meg az alappal is) nekem az a fő problémám, hogy hiába használod őket, továbbra sem tudsz megszabadulni a konzol parancsoktól, annyiból egyszerűbb csak, hogy nem kell mindig beirogatni, hanen csak egyszer (ha ugyanaz kell mindig).Amúgy nekem a total commandert helyettesítő program hiányzik nagyon linux alól. Igen tudom, krusader meg gnome commander, de azok a tc képességeinek a felét sem tudják. Persze tudom ennek a hátterében az áll, hogy parancssor linux alatt ezerszer hatékonyabb, s aki igazán profi az azt használja, aki meg kevésbé annak elég lehet a fentebb írtak is, csak én lusta vagyok beletanulni parancssorba

Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval amit írtam az az alap GUI-ra vonatkozott. A többivel (meg az alappal is) nekem az a fő problémám, hogy hiába használod őket, továbbra sem tudsz megszabadulni a konzol parancsoktól, annyiból egyszerűbb csak, hogy nem kell mindig beirogatni, hanen csak egyszer (ha ugyanaz kell mindig).