Hirdetés
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Egérpad topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
barack21
üzenetére
Wine-t többen is javasoltuk neked, az előbb belinkelték, de tárolóból, Synaptic segítségével is lehet, az a legbiztonságosabb.
Letöltés: tehát amit lehet, hivatalos tárolóból: létezik erre a Synaptic applikáció, ehhez lehet nem hivatalos (kevésbé megbízható) tárolókat is rendelni.
Tehát azért nem linkeltek a legtöbben most, mert többnyire ilyen módon lehet ubi alá telepíteni.
Bár olykor megkockáztatjuk weboldalakról is direkt módon, ha nincs tárolóban, vagy nem találjuk ott, de ez a te felelősséged, ha magad gépére ilyen módon teszed.
Terminálból parancssorokkal is lehet telepíteni (erről a terminálos megoldásról ne engem kérdezz, nem mentem bele nagyon, a többiek segítenek ebben nekem általában
).Bár vírusírtó nem kell, rosszindulatú (pl. flash) kódok linux alatt se kizártak.
Javaslom a Gufw-t, ami egy egyszerű, minimalista tűzfal még így is ,hogy az ufw grafikus verziója, bár felesleges többnyire, kivéve ha p2p rendszereket használsz (pl torrent).De azért javaslok portvédelem-ellenőrzést időnként (pl. sztaki.hu), és belenézni a tűzfalba, mert különféle okokból át is lehet állítva (egyes szoftverek esetleg, vagy tudtodon kívül valaki belepiszkálhat...).
Egyébként -bár az okát nem tudom- a Transmission nevű (viszonylag gyors) torrent kliens akkor is seed-el és leech-el, ha minden bejövőt megtagadsz.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).